Elgon: A unique haircare experience!

De express treatment lijn is een uitbreiding van de al bestaande Luminoil Instant Synergy. De Instant Synergy (nr. 2) is een intensief schuimmasker dat het haar meer glans en doorkambaarheid geeft.

 

De Luminoil lijn is nu uitgebreid met een verzorgende Clarifying Shampoo (nr. 1). De verzorgende shampoo kan ook gebruikt worden als pre-color shampoo omdat deze een pH-waarde van 7,5 heeft. Ook is de shampoo ideaal om residuen van stylingsproducten te verwijderen.

 

Als finishing heeft Elgon nu de Instant Moisture Boost (nr. 3) ontwikkeld. Deze verzorgende leave-in mousse is gemaakt om het haar te beschermen en gedurende de dag te voeden.

 

De express treatment lijn is ideaal voor haar dat een oppepper nodig heeft en is fijn te gebruiken als after sun verzorging.

 

Refibra - Rebuilding Treatment

 

De Refibra Rebuilding Treatment lijn is speciaal gemaakt voor dik, weerbarstig maar ook zeer beschadigd haar. De Restoring Shampoo (nr. 1) is verreikt met plant proteïnen die ervoor zorgen dat het haar van binnenuit gevoed wordt. De shampoo bevat planteigen stoffen die zorgen voor een intensieve bescherming van het haar en toegevoegde glans.

 

Voor een nog intensievere verzorging heeft de Refibra lijn ook een Restoring Mask (nr. 2). Dit diep voedende masker vult de haarschubben op en polijst het haar, zodat er meer glans ontstaat.

 

Density - Densifying Treatment

 

De density lijn is speciaal voor fijn en dun haar. De shampoo is verreikt met tarwe proteïnen die uitzetten als het haar in contact komt water, wat ervoor zorgt dat het haar prachtige volume krijgt. Hiernaast zorgen Panthenol en Acacia Collageen ervoor dat het haar de juiste vochtbalans verkrijgt en zo breekbaarheid en droogheid wegneemt.

 

Elgon heeft haar Bodifying Shampoo (nr. 1) gevuld met collageen, wat ervoor zorgt dat het haar een intense voeding krijgt en voller wordt, zonder te verzwaren of het haar vet te maken. Deze shampoo is dus uitermate geschikt voor fijn haar.

 

De Bodifying Balm (nr. 2) is een heerlijke verzorging voor na het gebruiken van de Bodifying Shampoo. De balsem heeft een voedende en vocht inbrengende werking speciaal voor fijn, dun haar. Het haar is zacht en verzorgd zonder verzwaard te worden.

 

INFUSION Concentrates

 

De nieuwe FUSION Concentrates zijn een intensieve toevoeging voor de bestaande producten van Elgon. De concentrates kunnen op verschillende manieren gebruikt worden op het haar. De meest gebruikte methode is het mengen van de Base Cream met één van de Concentrates.

 

De Universal Base Cream werkt als een katalysator voor de concentraten. De Base Cream is rijk aan liposomen (diep-vocht inbrengende deeltjes) om het effect van de concentraten te maximaliseren.

 

Kies een concentraat dat het beste bij uw haartype past. Er zijn drie mogelijkheden; Supreme Density, Supreme Brilliance en Supreme Nourishment.

 

Supreme Density – Is speciaal voor fijn en/of dun haar. Werkt het meest intensief als deze gemengd is met de Cream Base. De Supreme Density als treatment minimaal 5 minuten in laten trekken. Voor een dagelijkse verzorging het concentraat toevoegen aan de Density Densifying Balm.

 

Supreme Brilliance – Is speciaal voor dof haar. Geeft een intense glans. Werkt het meest intensief als deze gemengd is met de Cream Base. De Supreme Brilliance als treatment minimaal 5 minuten in laten trekken. Voor een dagelijkse verzorging het concentraat toevoegen aan de Luminoil Instant Synergy.

 

Supreme Nourishment - Werkt het meest intensief als deze gemengd is met de Cream Base. De Supreme Nourishment als treatment minimaal 5 minuten in laten trekken. Voor een dagelijkse verzorging het concentraat toevoegen aan de Refibra Restoring Mask.

 

 

GH-Reverse

 

Een van de meest revolutionaire producten van Elgon van het moment. Deze lijn bestaat uit een shampoo en een lotion en werkt uitstekend bij het voorkomen, uitstellen en terugdraaien van grijze haren.

 

De GH-reverse producten zijn voorzien van hyaluronzuur, dat ervoor zorgt dat de haarschubben gladder worden, waardoor het haar meer glans krijgt. Daarnaast heeft het hyaluronzuur een intensieve vocht inbrengende werking, om het grijze haar weer te voeden en verzachten. De planteigen keratine in de GH-reverse lijn bestaat uit specifieke aminozuren die beschadigingen herstellen, het haar versterkt en elasticiteit terugbrengen in het haar.

 

Ten slotte bevatten de GH-Reverse producten biomimetische peptiden die oxidatieve stress (zuurstoftekort/overvloed door veranderingen in de stofwisseling) verminderen en de melanine productie stimuleert, waardoor er pigment ontstaat en vastgehouden wordt in de haarschacht. Het haar is weer controleerbaar en krijgt de glans terug.

 

De Antigray Shampoo (nr. 1) zorgt ervoor dat de ontwikkeling van grijze haren uitgesteld wordt. De shampoo biedt een milde, niet uitdrogende reiniging van het haar. Voor optimaal resultaat is het gebruiken van de Antigray lotion (nr. 2) als opvolgende behandeling een must.

 

De lotion dient twee maanden lang tweemaal per week toegediend te worden na het gebruik van de Antigray shampoo (nr. 1). De Antigrey peptiden (bouwstenen voor eiwitten in het haar) in de lotion zorgen ervoor dat de haarwortel een verzorgende boost krijgt. Kortom, de GH-reverse lijn is perfect voor (beginnende) grijze haren.

tags: Elgon