Kammen kopen | Professionele haarkammen | Haarimport

Kammen

Afrokammen

carbonkammen

houten kammen

kammensets

knipkammen

puntkammen

slagkammen

styling kammen

Tondeuse kammen

toupeerkammen

verfkammen

zakkammen

Altijd handig, een kam. Zoals je misschien al zou verwachten is de ene kam de andere niet. Kammen zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Haarimport vind je professionele puntkammen, knipkammen, slagkammen, verfkammen en baardkammen. Toch op zoek naar een borstel? Bekijk dan onze aparte categorie haarborstels.

 

Haarkammen

Kammen, de handige tools die je gebruikt om je haar door te kammen, zodat het haar weer mooi glad en ontklit wordt. Ze zijn er in verschillen soorten, maten en materialen. Zo zijn er grove kammen met grote ruimtes tussen de pinnen en fijne kammen met kleine ruimtes tussen de pinnen. Het belangrijkste verschil tussen de kammen zit hem vaak in de toepassing waar je de kam voor gebruikt. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten kammen.

Knipkam

De knipkam wordt ook wel kapperskam genoemd. De naam verraadt het al: de knipkam wordt vooral door kappers gebruikt tijdens het knippen van jouw kapsel. Bij Haarimport verkopen we alleen professionele knipkammen, waardoor de kammen lang mee gaan en een uitstekende grip hebben. 

Puntkam

De puntkam, ook wel naaldkam genoemd, is te herkennen aan zijn puntige handvat. Dit puntige handvat heeft ook een functie: je kunt het haar hier mooi mee verdelen tijdens het stylen. Het kamgedeelte is uiteraard weer ideaal om het haar door te kammen. Ga op zoek naar een professionele puntkam van één van onze merken als Comair Hair, Matador, Hercules, Denman. 

Toupeerkam

Met een toupeerkam kun je... touperen! Een toupeerkam heeft ongelijke pinnen van verschillende lengtes, waardoor je makkelijk tegen de richting van jouw haar in kunt kammen. Het is dus een ideale kam om je haar mee te touperen. Met een toupeerkam creëer je meer volume in het haar, de haren gaan als het ware verder uit elkaar staan. Kies jouw ideale toupeerkam, dan zorgt Haarimport ervoor dat hij de volgende dag bij jou wordt bezorgd!

Slagkam

De slagkam, ook bekend als slaglegkam of onduleerkam, is een lange kam. Met een slagkam kun je een mooie slag leggen in het haar. De meeste kammen zijn vervaardigd uit carbonvezels. Carbonvezels zijn licht, flexibel, hittebestendig, zuur- en loog- bestendig.

Verfkam

Een verfkam is een kam die handig is bij het kleuren van het haar. Een verfkam van één van de professionele merken van Haarimport is een echte musthave voor jouw salon. Sommige verfkammen hebben aan de achterkant een verfkwast, waardoor hij uitermate geschikt is om praktisch en snel haren mee te verven. Kortom: een verfkam is ideaal om haarverf door het haar te kammen.