Retourneren

Wat te doen bij een foutieve verwerking van de levering?

Heb je een verkeerde levering ontvangen, of is er iets mis gegaan, neem dan contact op met onze klantenservice door te mailen naar: info@haarimport.nl Onze medewerkers helpen je graag om de beste oplossing met je te bespreken.

Wanneer kan ik een aankoop herroepen?

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed (of in het geval van levering in delen; het laatste goed of onderdeel van het goed) fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. per e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van ons Retourportaal voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. U dient zorg te dragen dat de producten die u wenst te herroepen in goede staat bij ons magazijn aankomen:

Haarimport
Lange Kerkstraat 17-19
3111nn Schiedam

Voor het retourneren kunt u een voordelige en handige service van Haarimport gebruiken via ons retourportaal:

Retour Aanmaken>

Dit retourportaal is alleen te gebruiken voor online bestellingen.

Voor het beoordelen van verbruiksartikelen (zoals shampoo, conditioners, waxen etc) is het niet nodig om ze (de verzegeling) te openen. Doet u dit toch, dan zijn deze producten niet meer te verkopen en is de waardevermindering 100%.

Hygiëneartikelen als haarwerkstukken, borstels, kammen, scheermessen en sommige elektrische apparaten (zoals tondeuses en stijltangen) kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling intact is.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten binnen 7 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij proberen de retour op de dag van binnenkomst te verwerken. Indien u de order weigert of niet af haalt van een afhaalpunt en u de volledig order wil annuleren, dan brengen wij €4,50 retourkosten in rekening. De retourkosten verrekenen we in de terugbetaling van het orderbedrag. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.