Carpe Diem: De nieuwe 2018-2019 collectie van Elgon

In een wereld waarin alles continu en heel snel verandert, wordt het steeds belangrijker om je moment te pakken.Op basis hiervan is de nieuwe 2018-2019 van Elgon ontstaan: Carpe Diem. Een collectie die zich ontwikkelt over 4 thema's: Monochromatic, Modavation, Blonde Ambition en Cyber Nature. Het doel is om de creativiteit van haarstylisten over de hele wereld te voeden met continue inspiratie, technieken en innovatieve producten in lijn met de nieuwe modetrends.

"Als haarstylisten hebben wij de mogelijkheid om dagelijks vele klanten te ontmoeten. Elk klant heeft zijn of haar eigen verhaal, persoonlijkheid en unieke verwachtingen en wensen", legt Christoper Cameron van Elgon uit. " Met deze nieuwe collectie is het ons doel om haarstylisten uit te nodigen om hun moment aan te grijpen om invidivuele persoonlijkheid te interpreteren en het beste uit te dragen. Alleen op deze manier kunnen zij het creatieve moment wat wordt ervaren door de klant werkelijk uniek maken.

 

Om haarstylisten te ondersteunen bij het implementen met hun 'Carpe Diem', stelt Elgon all hun kennis ter berschikking wat betreft trends, technieken en training om een complete service van hoge kwaliteit te bieden. Vandaag is de dag dat Elgon haar eerste thema presenteert van de nieuwe Carpe Diem collectie: Monochromatic. Een simpele, moderne en geavanceerde stijl die kleuren invoegt in wat ooit grijs was. Om diversiteit en veranderende vormen te creeëren die zorgen voor afwisseling op elk moment. Monochromatic is een overwiining van zachte lijnen, minimalisitische tonen, neutralen monochrome kleuren. Voor de perfecte representatie van balance en joie de vivre op alle leeftijden.

In het volgende filmpje is een korte look & learn over de collectie:

 

Monochromatic - De nieuwe producten.

 

Het nieuwe Monochromatic thema komt tot leven met een selectie van haarstyling producten en haarkleuren die zorgvuldig zijn geselecteerd door Elgon professionals om het beste de minimalisitische en geavanceerde styl uit te drukken.

 

STYLING KENT GEEN GRENZEN MET DE NIEUWE AFFIXX PRODUCTEN

 

Vijf nieuwe en exclusieve producten zijn ontwikkeld om de looks te verbeteren die onderdeel zijn van Elgon Affix. De styling en Finishinglijn van Elgon, die zijn uitgerust met Soyactiv®. Een unieke structeer gebaseerd op geleidelijk vrijgekomen Soya Proteïnen die het haar hydrateren, herstellen en schermen. Hierbij is ook een UV-Filter toevoegd dat een barriere vormt tussen de haarkleur en de beschadigende effecten van de zon, waardoor het vervagen van de kleur wordt vertraagd.

Sterker, glanzender en zachter haar dat gemakkelijk is te kammen voor haarstylisten is gekarakteriseerd door simpelheid en elegantie. Dit zijn de nieuwe Affixx producten, die elk zij ontwikkeld met een verschillend doel:

 

Stronger, shinier and softer hair that is easier to comb for hairstyles characterised by simplicity and elegance: these are the strengths of the new Affixx products, with each being developed to target a specific concern:

 

 

TAME IT! om krullen aan te pakken.

Een creme dat zelfs het dikste en meer weerbarstigste krullende haar temt, terwijl het ook vocht bedrijfs en het zorgt voor zachtheid en glans dat heel de dag duurt. Het is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt voor stijle en krullende modellen. Het voldoet aan de behoeften van alle vrouwen die hun krullen willen controleren en verzachten zonder de krullen te verzwaren.

 

 

 

 

SHINE IT! voor maximale glans

Glans-gevende spray die zorgt voor een glanzende laag over het haar zonder het zwaarder te maken. Het voorkomt statisch haar en het werkt voor elk model met een sublieme finale touch. Het is deaal voor diegene die een natuurlijke glangs verlangt zonder een plakkerige lak-laag erop.  

 

PUMP IT! om volume te geven

Texturising spray met gas, voor direct krachtig haar. Een 'onzichtbare bondgenoot' voor haarstylisten die elk model ondersteunt wanneer deze wordt toegepast op de wortels en definieert en textuur creëert wanneer toegepast op lengtes en uiteinden. Met zijn tegelijk hydraterende, herstructurerende, beschermende en glansgevende eigenschappen is het een echte must-have voor haarstylisten, dankzij de droge textuur die het mogelijk maakt om elk model te creëren. 

 

PREP IT! faciliteert styling

Pre-styling Spray die zelfs het fijnste, futloze haar voorziet van natuurlijk volume en vasthoudt zonder het te verzwaren, een natuurlijk effect verleent en het borstelen vergemakkelijkt.

 

 

FIX IT! om haar in model te houden zonder te verzwaren.

Extreem sterke haarlak die lang blijft zitten voor extreme en creatieve kapsels die de zwaartekracht tarten. Deze spray is geschikt voor modeshows, photoshoots en shoots op locatie. Slechts een paar sprays zijn voldoende om een model lang te laten zitten. 
Ultra-strong, long-hold lacquer for ‘gravity-proof’, extreme and creative hairstyles for runway shows, shows and photo shoots. Het product is gemakkelijk uit te borstelen zonder residu in het haar achter te laten.


 

GET THE COLOR en MODA&STYLING:  Neutrale en delicate kleuren die ervan af spatten

Monochromatic breidt het kleurenpallet verder uit met twee toevoegingen. De nieuwe Get The Color toners en de nieuwe Moda&styling gouden tinten.

 

GET THE COLOR TONERS

Met de lancering van Monochromatic, de lijn met permanente Get The Color tinten is berrijkt met drie nieuwe toners die de huidige trend met kleurstrepen weerspiegelt. Deze kleuren zijn Apricot en Lavender voor verschillende highlight tinten en een Diamond tone om gele gloeden uit het haar te verwijderen.

Bovendien versterken de tarwe-eiwitten in de formule zitten het haar en het maakt de wortel van de haar zachter en compacter. Het appel extract helpt het haar te versterken en te versterken.

 

MODA&STYLING

Moda&Styling heeft de formule vernieuwd van de natuur- en goudtinten. Deze zien er nu levendig uit die nu nog langer blijven zitten. De formule is verrijkt met SILKER COMPLEX 3® PLUS. Dit helpt de oppervlakte vna het haar te herstellen en zorgt voor een meer levendige, volle en rijkere kleur die zorgt voor een glans dat langer blijft zitten

 

Lees in ons andere blog de tips van Elgon voor een perfect kleurresultaat!

 

tags: Elgon