Permanent producten | Kappersbenodigdheden | Haarimport

Permanenten

permanentvloeistof

Permanentwikkels/rollers

Permanent accessoires

ontkroezer/straightener

watergolfrollers

watergolfnetjes

Watergolfstekers

warm water rollers

Schuimrollers

papilotten

Alles voor het perfecte permanent

Een permanent zorgt voor perfecte krullen voor een langere periode. Bij Haarimport vind je alle producten die nodig zijn om het perfecte permanent te kunnen zetten. Denk aan permanent wikkels of rollers, maar ook aan producten ter fixatie. Ook vind je hier allerlei permanent toebehoren als een fixatie sponsje, permanentmuts en elastieken.

Hoe verzorg ik mijn permanent?

Bij een permanent komen flink wat chemicaliën kijken om de structuur van het haar te veranderen. De juiste verzorging is cruciaal om gepermanent haar niet te beschadigen en in topconditie te krijgen. Heb jij een permanent laten zetten of wil je klanten tips meegeven? Wij zijn hier om je te helpen!

  • Laat het haar rusten en raak het zo min mogelijk aan. Zo zorg je er niet alleen voor dat het haar goed in model blijft, maar voorkom je ook beschadiging. Wij adviseren om het haar zo'n 24-48 uur zoveel mogelijk met rust te laten. Kam of borstel je haar in deze periode niet. 
  • Voor een optimaal resultaat is het goed om het haar tot in ieder geval 72 uur niet te wassen. Was het haar na die 72 uur met milde producten en zorg er in ieder geval voor dat je een goede conditioner gebruikt. Permanenten kan het haar een beetje uitdrogen, wat een fijne conditioner weer kan verhelpen. 
  • Laat het haar de eerste paar dagen los hangen om beschadiging te voorkomen. Ook zorgt het los laten hangen van het haar ervoor dat het niet in een ander model wordt gedwongen, maar gewoon blijft zoals bedoeld!
  • Verf je gepermanente haar niet, in ieder geval de eerste periode niet! Probeer daarna indien mogelijk ook voor mildere kleuringen te gaan als een kleurconditioner of kleurshampoo.