Klantenservice

Vestiging Schiedam

Lange Kerkstraat 17 - 19
3111 NN, Schiedam
T: +31 (0)10 4268289
E: info@haarimport.nl

>> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:30 - 17:30 uur
Woensdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Eerste zondag van de maand geopend
Haarimport.nl
  • Haarimport.nl
  • English
0 stuks
€ 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Bel ons tussen 10.00 en 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

Zon Haarverzorging

Jaaa, zomer! Heerlijk die hogere temperaturen, maar wist je dat de krachtige UV-stralen van de zon, chloor in het zwembad of zout in het zeewater je haar kunnen beschadigen? Om dit te voorkomen, bestaat er tegenwoordig gerichte haarverzorging. Deze zonnebescherming voor je haar gaat beschadiging en uitdroging tegen!

16 artikel(en)

16 artikel(en)

Haar beschermen tegen de zon

Het is belangrijk om jouw haar te beschermen tegen de UV-straling van de zon. De zon kan je haar namelijk uitdrogen of zorgen voor gespleten haarpunten. Bij gekleurd en/of geverfd haar kan de zon zorgen voor kleurvervaging. Ook zee- en chloorwater hebben een negatieve invloed op het haar. Zoutkristallen uit het zeewater maken het haar bovendien poreus. Dit zorgt ervoor dat de oppervlakte van je haar uitdroogt en de kleur vervaagt. Chloorwater bevat koperdeeltjes die je haar ook poreus kunnen maken. Bovendien kan je haar gaan oxideren waardoor het een matte tint krijgt. 

Zorg in de zomer dus net zo goed voor je haar als voor je huid en zorg voor goede bescherming en verzorging! 

Beschermende haarspray

Met een speciale haarspray kun je jouw haar beschermen tegen de zon. Zo'n spray beschermt tegen hitte, vochtigheid en andere schadelijke invloeden van de zon, zout of chloor water. Het voedt het droge haar diep en de pigmenten in het haar blijven behouden en beschermd. Gebruik bijvoorbeeld deze olie spray van Kerastase, of voor gekleurd haar deze spray van Tigi

Haarmasker

Na blootstelling aan de zon kun je een haarmasker gebruiken om het haar te herstellen. Het haarmasker geeft hydratatie aan droog haar en maakt het haar weer zacht en glanzend. Deze zon haarmaskers verkopen we van verschillende professionele merken, zoals L'oreal, Redken en Elgon. Op zoek naar een budget optie? Kies dan voor het haarmasker van Elgon.

Shampoo en Conditioner als zonbescherming

Er is een speciale serie met shampoos die je kunt gebruiken na blootstelling aan de zon. Deze voedende shampoos verwijderen alle resten van zon, zee- en/of chloor water uit het haar. Het haar word gehydrateerd, voelt zacht aan, lijkt voller en is sterker. Bekijk bijvoorbeeld de Elgon Sun Haircare Shampoo. Voor een uitstekend resultaat is het aanbevolen om ook een speciale after sun conditioner te gebruiken. Zo'n conditioner herstelt en voedt het haar na het zonnebaden. Haar dat is verzwakt, wordt door de conditioner versterkt. Bovendien beschermt de conditioner je haar tegen zon, chloor en zout in de toekoms! 

© 2020 Haarimport.nl. All Rights Reserved.