Klantenservice

Vestiging Schiedam

Lange Kerkstraat 17 - 19
3111 NN, Schiedam
T: +31 (0)10 4268289
E: info@haarimport.nl

>> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:30 - 17:30 uur
Woensdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Eerste zondag van de maand geopend
Haarimport.nl
  • Haarimport.nl
  • English
0 stuks
€ 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Bel ons tussen 10.00 en 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

Shampoo voor verzwakt/ breekbaar haar

Is jouw haar verzwakt of breekbaar door bijvoorbeeld chemische behandelingen, een (ont)kleuringen of het gebruik van de stijltang, krultang of föhn? Veel professionele merken hebben shampoos ontwikkeld die ervoor zorgen dat jouw haar binnen een korte tijd weer in een goede conditie is. Deze shampoos vormen de eerste stap in het versterken van jouw haar!

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Shampoos voor verzwakt / breekbaar haar

Shampoos voor verzwakt / breekbaar haar zijn verrijkt met voedende ingrediënten. Deze dringen door tot diep in het haar, zodat het snel weer kan aansterken. Bovendien zorg je er met een goede shampoo voor dat je haar meteen beschermd is tegen toekomstige schadelijke invloeden. Met een goede shampoo voor verzwakt of breekbaar haar zorg je ervoor dat het haar zijn stevigheid weer terugkrijgt.

Hoe verzorg je breekbaar haar? 

Breekbaar haar kan erg vervelend zijn. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je op zoek bent naar een goed verzorgingsritueel dat jouw haar sterker maakt dan ooit. De eerste stap zit in de shampoo, maar het is ook belangrijk om een conditioner voor verzwakt / breekbaar haar te gebruiken. Ook kun je je haar versterken door eens in de drie wasbeurten een haarmasker voor verzwakt of breekbaar haar te gebruiken. Deze maskers hebben een diep voedende, herstellende werkingen en zijn als een waar cadeautje voor je haar. 

Breekbaar haar kan komen door schadelijke invloeden als een chemische behandeling, (ont)kleuring of het gebruik van hete styling tools. Het is dan ook goed om het gebruik van deze producten of deze behandelingen zoveel mogelijk tegen te gaan. Als je wel aan de slag gaat met kleuringen of styling tools, zorg er dan voor dat je het haar goed beschermt en naderhand goed verzorgt. Bij het gebruik van hete styling tools kun je het haar beschermen met een haarserum. Ook is het goed om het haar regelmatig te behandelen met een haarhersteller. Dit product verbetert de elasticiteit van het haar en geeft het meer kracht. 

© 2020 Haarimport.nl. All Rights Reserved.