Klantenservice

Vestiging Schiedam

Lange Kerkstraat 17 - 19
3111 NN, Schiedam
T: +31 (0)10 4268289
E: info@haarimport.nl

>> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:30 - 17:30 uur
Woensdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Eerste zondag van de maand geopend
Haarimport.nl
 • Haarimport.nl
 • English
0 stuks
€ 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Bel ons tussen 10.00 en 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

Haarverf

Het kiezen van de juiste haarverf is niet makkelijk, er zijn immers zo veel verschillende kleuren en merken! Bij Haarimport vind je alleen professionele kappersmerken als Keune, L'Oréal, Wella en Schwarzkopf. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over het vinden van de juiste haarverf. Als je meer wil weten kun je ook altijd terecht bij een van onze medewerkers!
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1 - 30 van 86

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1 - 30 van 86

Haarverf kopen

Veel mensen gebruiken thuis haarverf. Een groot deel van de mensen gebruikt haarverf om uitgroei of grijze haren te verbergen. Een ander deel ondergaat door het verven van het haar een complete metamorfose. Waar ga jij voor? Haarverf is er in vele kleuren en soorten. Bij Haarimport vind je vooral professionele haarverf, zoals die van L'Oreal. Hieronder geven we je een aantal tips op het gebied van haar verven.

Hoe werkt haarverf?

Als je haarverf op de juiste manier wil gebruiken, is het belangrijk om te weten hoe haarverf werkt. Haarverf maakt de schubben van je haar open, om vervolgens te reageren met de melanine in je haar. De meeste haarverf werkt in twee stappen. De eeste stap haalt een deel van je natuurlijke haarkleur weg, terwijl de tweede stap een nieuwe kleur achterlaat in de haarschacht. 

Kleur haarverf kiezen

Haarverf is in veel verschillende kleuren te krijgen. Let er bij het kiezen van een haarverf wel op dat de kleur bij je past. Een goede manier om te ontdekken welke kleur haarverf je nodig hebt, is door te kijken naar je huidskleur. Staan ‘warme’ kleuren zoals bruin, oranje en rood je goed? Dan heb jij een ‘warme’ huid. Haarkleuringen met een koper-, bruin- of bronstint zijn dan een goede keuze.

Kleuren als groen, blauw en grijs staan vaak het mooist bij mensen met een 'koele' huidkleur. Mensen met een koele huidkleur kunnen vaak het beste kiezen voor een haarverf met een koele kleurtint. Asblond, koelbruin of blauwzwart zijn dan goede opties! Een verkeerde haarverf bij jouw huidtype kan bleek, flets en onnatuurlijk ogen.

Grijs haar verven

Wil je je grijze haar verbergen met haarverf? Dan is het belangrijk om een kleur te keizen die jouw grijze haren goed dekt.  Als wij je een advies mogen geven: gebruik een natuurtint of goudtint. Die kleuren dekken goed op grijze haren.  

Tips voor haarverf

Hier vind je een aantal tips voor het gebruiken van haarverf. Lees ook altijd goed de gebruiksaanwijzing op de door jou gekochte verpakking. Niet alle soorten haarverf werken immers hetzelfde!

 1. Haarverf werkt het beste op gezond haar. Zorg dus altijd dat je haar in goede conditie is als je je haar gaat verven. Zorg dat er tussen twee haarverf beurten een periode van ongeveer 4 weken zit.
 2. Was je haar niet voor het gebruik van haarverf. Het is belangrijk om een klein vetlaagje op je hoofdhuid te hebben. Dit beschermt je hoofdhuid tegen de schadelijke stoffen van haarverf.
 3. Bereid je goed voor voordat je haarverf gaat gebruiken. Gebruik oude handdoeken en zorg dat je de tijd goed bij kunt houden. Een oude washand met water en wat shampoo kan handig zijn om haarverf vlekken op je lichaam of badkamermeubels te verwijderen.
 4. Smeer de huid rondom je haargrens goed in met een vette crème voordat je met de haarverf aan de slag gaat. Producten als vaseline kunnen helpen om haarverf makkelijk van je gezicht te verwijderen.
 5. Heb je uitgroei? Breng de haarverf dan altijd eerst op bij de uitgroei. Hierna kun je de rest van je haar verven.
© 2020 Haarimport.nl. All Rights Reserved.