Klantenservice

Vestiging Schiedam

Lange Kerkstraat 17 - 19
3111 NN, Schiedam
T: +31 (0)10 4268289
E: info@haarimport.nl

>> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:30 - 17:30 uur
Woensdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Eerste zondag van de maand geopend
Haarimport.nl
  • Haarimport.nl
  • English
0 stuks
€ 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Bel ons tussen 10.00 en 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

Haaruitval

Heb je last van haaruitval of haarverlies? Dat is natuurlijk een vervelend probleem. Om ervoor te zorgen dat je jouw mooie, glanzende haar weer terugkrijgt én kunt behouden, hebben wij zorgvuldig een assortiment producten tegen haaruitval verzameld van gerenommeerde merken.
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 - 30 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 - 30 van 42

Haaruitval mannen en haaruitval vrouwen

Iedereen verliest dagelijks haren, maar haaruitval kan ook een probleem worden. Miljoenen mensen, zowel mannen als vrouwen, hebben hier last van. Bij vrouwen zijn de oorzaken van dunner wordend haar en haaruitval over het algemeen wel hetzelfde, maar bij mannen speelt erfelijkheid vaak een grotere rol. Hier lees je alle informatie over haarverlies én lees je hoe je dit kunt oplossen!

Haaruitval bij vrouwen

Gemiddeld krijgt 1 op de 2 vrouwen te maken met haaruitval. Dat is niet niks! Wordt je haar dunner? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Stress, het slikken van hormonen (denk aan de pil), een ijzertekort of lichamelijke veranderingen kunnen meespelen. Een zwangerschap, bevallign, de overgang, koorts, een operatie of meer kan zorgen dat je haar dunner wordt of uitvalt. Ook erfelijke factoren of een ernstige ziekte kunnen een oorzaak zijn van haarverlies. 

Afhankelijk van de oorzaak is het goed om gebruik te maken van producten die speciaal zijn ontwikkeld om haaruitval tegen te gaan. Bij Haarimport hebbeb we diverse kapperskwaliteit productne die goed werken om dun haar of dunner wordend haar te ondersteunen. De producten van o.a. Schwarzkopf, Hair Sculptor, Kerastase Densifique, L’oreal Serie Expert en Indola Innova kunnen je helpen! 

Haaruitval mannen

Haaruitval bij mannen kan verschillende oorzaken hebben. Vaak is er een erfelijke aanleg, waardoor je (diepe) inhammen krijgt of je haar dunner wordt bij de kruin. Ook een hoog niveau van stress of lichamelijke veranderingen als een streng dieet, alcohol, infecties, koorts, bloedarmoede of een operatie kunnen bijdragen aan het dunner worden of zelfs uitvallen van je haar. Gelukkig zijn er genoeg producten die je kunnen helpen! Zo zijn er Hair Building Fibers waarvan de vezels zich hechten aan je eigen haar, waardoor je een natuurlijk uitziende volle look krijgt, in je eigen haarkleur. Ook kun je gebruik maken van de producten van Schwarzkopf om dunner wordend haar tegen te gaan. 

Verdere oplossingen om haaruitval tegen te gaan

Naast het gebruik van de juiste producten, kun je andere dingen doen om haaruitval tegen te gaan. Het is belangrijk dat je veel groente en fruit eet. Komt je haaruitval door ijzertekort? Dan is het belangrijk dat je ijzer supplementen slikt om de oorzaak tegen te gaan. Ook geneesmiddelen kunnen je haaruitval afremmen, maar gebruik deze altijd op advies van een professional. Tot slot kun je bij het koken olijfolie gebruiken en kun je proberen de stressfactoren in je omgeving te verminderen. 

Wil je meer weten over haaruitval, dunner wordend haar en wat je hier tegen kunt doen? We helpen je graag! Stuur ons een berichtje of kom langs in één van onze winkels. 

© 2020 Haarimport.nl. All Rights Reserved.