Glossing / glaze treatment, voor de perfecte glans!

Een trend van het moment; mooi glanzend haar! En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet? Het creëren van een glans is niet het moeilijkste, maar de truc ligt hem in het behouden en verzorgen van glanzend haar. Heb jij even geluk, vandaag delen we al onze tips om jouw haar te laten stralen!

1. Het creëren van een glans

Kleurspoeling door een professionele kapper

Ken je dat moment dat je terugkomt van de kapper en je haar perfect is? Het voelt zijdezacht aan, ruikt heerlijk en heeft een prachtige glans. Dit heerlijke gevoel komt voort uit de haarverzorgingsproducten van de kapper. Wanneer je je haar laat verven gebruikt de kapper kleuring op oliebasis. Dit zorgt voor die extra glans en een goede verzorging van het haar. 

Het toepassen van een toner

Droog futloos haar door het regelmatig verven van je haar? Dat kan kloppen. Regelmatig kleuren zorgt ervoor dat de haarschubben erg open staan, waardoor het haar extra gevoelig is voor vervuiling of weersinvloeden. Met name de blondines onder ons zullen dit probleem herkennen. Een toner kan de oplossing zijn! In plaats van haarverf bestaan er ook verschillende toners zoals de toners van Fanola No Yellow Color. De spoeling van toners blijft korter in het haar dan haarverf en geeft in korte tijd veel glans. 

2. Het behouden van een glans

Verzorging van het haar

Een goede verzorging van het haar is belangrijk om een mooie glans te behouden. Het gebruik van de juiste producten is daarbij natuurlijk een must. Om een dagelijkse glans te behouden adviseren wij om haarproducten die met olie verrijkt zijn te gebruiken. De Redken Diamond Oil producten zijn een echte aanrader. De producten reinigen het haar op een milde wijze, laten het haar luchtig aanvoelen en laten een sprankelende, diamant-achtige glans achter. Ook het gebruik van een goede borstel kan het herstel van het haar sterk beïnvloeden. Wij raden voor het borstelen van je haar een Tangle Teezer aan. Wist je dat door dagelijks borstelen met een Tangle Teezer je glans opmerkelijk verbeterd? 

Bekijk hier alle fijne Redken producten:

Redken Diamond Oil Glow Dry Gloss Shampoo

Redken Diamond Oil Glow Dry Detangling Conditioner

Redken Diamond Oil Glow Dry Gloss Scrub

Redken Diamond Oil Glow Dry Blow Dry Shine Oil 

 

3. In-salon treatments 

Blijft je haar na het uitproberen van verschillende producten nog steeds droog en futloos? Dan is een In-salon treatment aan te raden. Dit is een uitgebreide behandeling die alleen een professionele kapper kan verzorgen. De behandeling bevat een intensief voedende formule die droog, frizzy en chemisch behandeld haar hydrateert en voorziet van een zijdezacht gevoel en een prachtige glans. 

Natuurlijk zijn onze kappers specialisten ook altijd bereid om je van persoonlijk advies te voorzien! Stuur je vragen op via een privé bericht op Facebook of Instagram