Kappersartikelen | Alles voor de professionele kapper | Haarimport.nl

kappersartikelen

Kappersproducten bij Haarimport

Als (thuis)kapper zijn er een aantal producten onmisbaar om je werk goed te kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan kapmantels, scharen, een holster of een kappersetui. Blondeerpoeder en verfmaterialen zijn ook niet onbelangrijk. En wil je een permanent zetten? Dan is het wel zo handig om daar de juiste benodigdheden voor te hebben! Bij Haarimport vind je alle kappersartikelen die je nodig kunt hebben. En als je een nieuwe salon begint, kun je bij ons ook fijne, comfortabele kappersstoelen vinden. Geloof ons: met onze kappersartikelen kun je jouw klanten een fenomenale ervaring aanbieden!


permanenten

Salonproducten

Blonderen en verven

Een van de belangrijkste producten in ons assortiment, is het blondeerpoeder. Als kapper kun je eigenlijk niet zonder, omdat blondeerpoeder heel vaak nodig is. Je hebt het niet alleen nodig wanneer een klant blond haar wilt, maar vaak ook wanneer een klant gekleurd haar wilt. Haar moet namelijk vaak eerst geblondeerd worden voordat het echt goed geverfd kan worden. Gelukkig hebben ook echt haarverf in de aanbieding, voor als een klant inderdaad een gekleurde coupe wilt. Wil je deze kleur ook voor langere tijd behouden? Dan komen producten als kleurshampoo, opfrissers en voor- en nabehandlingsproducten goed van pas. Ook is het belangrijk om de klant genoeg keuze te geven in zijn of haar kleurwensen. Laat je klant daarom kiezen uit een verfboek, die wij in ruime getale aanbieden.


Kappersbenodigdheden 

Als kapper heb je tal van gerij nodig om überhaupt te beginnen, dat zeker wel. Al deze items bieden wij tegen mooie prijzen aan. Denk aan snijmessen, nekkwasten, kapmantels, borstels, holsters, kapmantels, wasschelpen, nekbeschermers, producten voor permanentjes, scharen en werkwagens. Alles wat je nodig hebt binnen je kapperszaak. Ben je kapper aan huis? Ook hiervoor hebben we een speciale categorie met producten. Tevens is het tijdens de coronacrisis extra belangrijk om jezelf en de klant goed te bedschermen tegen bacteriën. Kijk daarom in onze ‘kappersartikelen tijdens de coronacrisis’-categorie, waar je handschoenen, mondkapjes, desinfectiegel en meer vindt.


Nieuw in het vak?

Is het kappersvak nieuw voor je? Of ben je een amateur die wilt bijleren? Neem dan een kijkje in de categorie ‘trainingen en workshops’, waarin we cursussen en trainingen aanbieden. Zo kun je blijven leren en een betere kapper worden met Haarimport. Daarnaast kan je bij ons uitgaan van drie beloftes: vandaag besteld, morgen in huis; voor 10:00 besteld, vanavond in huis; en gratis verzending vanaf dertig euro.