haarverzorging

Om goed voor de dag te komen, is goede haarverzorging van optimaal belang. Of je nu lang, kort, krullen of steil haar hebt; een mooie gezonde coupe willen wel allemaal! Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een glanzende bos haar. Geen nood, want er bestaan genoeg haarverzorgingsproducten die jouw haar in optimale conditie brengen. 

conditioner

leave in conditioner

haar treatment

haarhersteller

haar vitamines

zon haarverzorging

haarverzorging keratine

haaruitval behandelingen

haarverzorging voor hoofdhuidproblemen

haarverzorging voor kinderen

Haarverzorgingsproducten

Helaas wordt ons haar elke dag blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Zon, zee, wind, airco en centrale verwarming bijvoorbeeld. Door deze invloeden droogt je haar flink uit. Verzorg je haar daarom goed door de juiste haarverzorgingsproducten te kopen. Haarimport.nl beschikt over een breed scala aan haarverzorgingsproducten van vele bekende kappersmerken, waaronder Chi, Goldwell en Kérastase. Elk type haar heeft ook weer andere haarverzorging nodig. 

Haarverzorging voor beschadigd haar

Wanneer de buitenste laag van het haar beschadigd is, ziet het haar er dof en ongezond uit. Invloeden van buitenaf zijn de grote boosdoeners en kunnen het haar beschadigen. Gelukkig bestaan er genoeg haarverzorgingsproducten die het haar een extra boost geven en het haar weer gezond en glanzend maakt. Bekijk bijvoorbeeld naar haarherstellers, zoals de haarverzorging van Chi. De Chi Infra Treatment zorgt voor een juiste vochtbalans, maakt het haar zachte en sterk!

Gekleurd haar en haarverzorging

Veel vrouwen maar ook mannen verven hun haar. Haarverven of bleken kunnen het haar flink beschadigen. Door het regelmatig verven ziet het haar er vaak dof, droog en poreus uit. Ook hier zaak om gebruik te maken van de juiste haarverzorging producten. Zo heeft de haarverzorging van Kérastase perfecte producten voor droog en beschadigd haar. Deze Kérastase haarverzorging, zoals de Reflection Chroma Riche Masque geeft glans terug aan gekleurd haar. Na gebruik is het haar weer zacht, soepel en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Haarverzorging tips

Naast het gebruik van de juiste haarverzorging, zijn er talloze tips die droog, vet, gekleurd of beschadigd haar tegengaan! Bij lang haar is het handig om onderaan met wassen. Masseer het haar rond de slapen om zo de bloedcirculatie op pijl te houden. Kort haar? Was je haar dan eerst achter op het hoofd, hier is het haar het dikst.