Haarverzorgingsproducten

Om goed voor de dag te komen, is goede haarverzorging van optimaal belang. Of je nu lang, kort, krullen of steil haar hebt; een mooie gezonde coupe willen we allemaal! Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een glanzende bos haar. Geen nood, want er bestaan genoeg haarverzorgingsproducten die jouw haar in optimale conditie brengen. Ontdek alle haarproducten hieronder:

Shampoo

Verzorg je haar met de juiste haarverzorgingsproducten

Helaas wordt ons haar elke dag blootgesteld aan invloeden van buitenaf, zoals zon, zee, wind, airco en centrale verwarming. Door deze invloeden droogt je haar flink uit. Verzorg je haar daarom goed door de juiste haarverzorgingsproducten te kopen. Haarimport beschikt over een breed scala aan haarverzorgingsproducten van vele bekende professionele kappersmerken, waaronder Chi, Goldwell, Kérastase en Olaplex. Elk haartype is uniek en heeft zijn eigen haarverzorging nodig. 

Haarverzorging voor beschadigd haar

Wanneer de buitenste laag van het haar beschadigd is, ziet het haar er dof en ongezond uit. Invloeden van buitenaf zijn de grote boosdoeners en kunnen het haar beschadigen. Gelukkig bestaan er genoeg haarverzorgingsproducten die het haar een extra boost geven en weer gezond en glanzend maken. Ontdek bijvoorbeeld de Haarherstellers, met onder andere de haarverzorgingsproducten van Chi. De Chi Infra Treatment zorgt voor een juiste vochtbalans, met als resultaat zacht en sterk haar!  

Haarverzorging voor gekleurd haar

Veel vrouwen maar ook mannen verven hun haar. Haar verven of bleken kan het haar flink beschadigen. Door het haar regelmatig te verven ziet het haar er vaak dof, droog en poreus uit. Ook hier zaak om gebruik te maken van de juiste haarverzorging producten. Zo heeft de haarverzorging van Kérastase perfecte producten voor droog en beschadigd haar. Deze Kérastase haarverzorging, zoals de Kérastase Chroma Absolu geeft glans terug aan gekleurd haar. Na gebruik is het haar weer zacht en soepel en wordt het beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Haarverzorging tips

Naast het gebruik van de juiste haarverzorging, zijn er talloze tips die droog, vet, gekleurd of beschadigd haar tegengaan. Bij lang haar is het handig om onderaan te beginnen met wassen. Masseer het haar rond de slapen om zo de bloedcirculatie op pijl te houden. Kort haar? Was je haar dan eerst achter op het hoofd, hier is het haar namelijk het dikst.