haarmasker

Speciaal om je haar extra verzorging te geven, is het gebruik van een haarmasker een absolute aanrader. Haarimport biedt verzorgende haarmaskers aan van verschillende merken voor elk type haar, verkrijgbaar in zowel een pot als een tube. 

Haarmasker voor
alle haartypen

haarmasker voor beschadigd haar

Haarmasker voor 

BLond Haar

haarmasker voor 

BRoos haar

Haarmasker voor
de gevoelige hoofdhuid

haarmasker voor 

droog haar

haarmasker voor
fijn haar

haarmasker voor gekleurd haar

haarmasker voor krullend haar

haarmasker voor
lang haar

Haarmasker voor
Zeer beschadigd haar

Haarmasker voor weerbarstig haar

haarmasker voor zilver/wit/grijs haar

Haarmasker voor zilver / wit / grijs haar

Een haarmasker is een ideale toevoeging op het gebruik van jouw zilvershampoo. Een zilvershampoo verzorgt je haar vaak niet heel erg, waardoor het gebruik van een conditioner en masker erg wordt aangeraden. Een masker biedt een diepe verzorging, die ervoor zorgt dat jouw haar gezond aanvoelt. Je kunt jouw masker een tot twee keer per week gebruiken, zodat de gele of gelige gloed volledig uit je haar verdwijnt! 

Fanola No Yellow

De laatste tijd is er een ware hype ontstaan rondom de No Yellow lijn van het Italiaanse merk Fanola. De lijn bevat veel violet tinten, waardoor jouw warme blonde haar binnen de kortste keren een askleur heeft. Hoe langer je de producten laat zitten, hoe sterker het effect is. Omdat de Fanola No Yellow shampoo niet erg voedt, raden we aan om ook het Fanola No Yellow mask te gebruiken. Dit masker bevat net als de shampoo paarse pigmenten, waardoor je de optimale koele kleur kunt verkrijgen!