Haarstyling

Haarstyling is er in vele soorten en maten. Bij Haarimport bieden we styling producten aan van verschillende professionele kappersmerken. Of je nu krullend haar hebt dat een mousse nodig heeft of beschadigd haar heeft dat wel een verzorgende styling kan gebruiken... Bij ons vind je het perfecte product voor jouw haartype! 

krullencreme

styling paste

föhnlotion

anti klit spray

hitte bescherming

root lifting

saltspray / zoutspray

Texture Spray

volume spray

schuimversteviger

vloeibare verteviger

Haarstyling producten tips & tricks

Haarstyling producten zijn er in vele soorten. Haarstyling producten beschermen je haar tegen schadelijke invloeden en zorgen dat je kapsel altijd mooi in model blijft. Bij haarstyling is het belangrijk dat je het product kiest wat bij jouw haartype past. Een verkeerd haar styling product geeft vaak alles behalve het gewenste haar styling effect! 

Haarstyling producten voor mannen

Er zijn vele haarstyling producten voor mannen. Vaak kiezen mannen voor een haar styling producten als haar gel of wax. Voor kort haar kunnen deze producten voldoende zijn om het haar te stylen. Bij mannen met iets langer haar maken haar styling producten zoals wax of shaper het haar vaak vettig. Kies in dat geval voor een wat ‘droger’ haarstyling product zoals een matte klei of pasta. Wij zijn fan van de Seb Man lijn van Sebastian Professional, maar ook styling pomades zijn favoriet! 

Haarstyling bij stijl haar

Voor stijl haar is het vrij gemakkelijk om het juiste haarstyling product te kiezen. Stijl haar kan soms een beetje slap of plat op het hoofd hangen. Een haarstyling product wat extra volume geeft kan dan uitkomst bieden. Kies voor een haar styling product wat ook verzorgt en beschermt tegen schadelijke invloeden zoals de föhn en stijltang. Stijl haar heeft niet veel fixatie nodig, een haarstyling product wat pluizen tegen gaat kan voldoende zijn. Onder andere het merk Chi - Farouk heeft een aantal haar styling producten die zorgen voor extra volume.

Haar styling producten voor krullend haar

Krullend haar heeft vrij specifieke haarstyling producten nodig. Het belangrijkste is dat je kiest voor een haar styling product wat je haar niet zwaar maakt. Op deze manier gaat het model uit de krullen. Vaak is krullend haar pluizig en droog. Kies voor krullend haar dus voor een haarstyling product wat veerkracht en flexibiliteit geeft zonder het haar te verzwaren. Een fijne mousse is dan zeker een aanrader! Als je het krullend haar föhnt is het erg belangrijk om een haar styling product te kiezen wat beschermt tegen de hitte van de föhn.

Haarstyling voor beschadigd en weerbarstig haar

Beschadigd en weerbarstig haar vraagt om voorzichtige haar styling. Gebruik altijd een haar styling product wat beschermt tegen hitte van föhn en stijltang. Voedende en verzorgende haarstyling producten maken het haar weer zacht en soepel. Pas op met haarstyling producten met veel alcohol, dit droogt het haar uit. De haarstyling producten van BioSilk zijn extra verzorgend en gaan pluizen van het haar tegen.