Klantenservice

Vestiging Schiedam

Lange Kerkstraat 17 - 19
3111 NN, Schiedam
T: +31 (0)10 4268289
E: info@haarimport.nl

>> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:30 - 17:30 uur
Woensdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Eerste zondag van de maand geopend
Haarimport.nl
  • Haarimport.nl
  • English
0 stuks
€ 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Bel ons tussen 10.00 en 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

Haarverf

Vind hier de beste merken haarverf voor in jouw kapsalon.Haarimport heeft een ruim assortiment aan haarverf van bekende A-merken, zoals Wella, Schwarzkopf en Keune.
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 - 30 van 58

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 - 30 van 58

Haarverf

Veel vrouwen gebruiken thuis haarverf. Een groot deel van de vrouwen gebruikt haarverf om uitgroei of grijze haren te verbergen. Een ander deel ondergaat door middel van haarverf een complete metamorfose. Haarverf is er in vele kleuren en soorten. We geven je hieronder een aantal tips op het gebied van haar verven.

Hoe werkt haarverf?

Om haarverf op de juiste manier te gebruiken is het belangrijk om te weten hoe haarverf werkt. Haarverf maakt de schubben van je haar open om vervolgens te reageren met de melanine in het haar. De meeste haarverf werkt in twee stappen, de eerste stap haalt een deel van de natuurlijke haarkleur weg terwijl de tweede stap een nieuwe kleur achter laat in de haarschacht.

Kleur haarverf kiezen

Haarverf is in vele verschillende kleuren te krijgen. Let er bij het kiezen van een haarverf wel op dat de kleur bij je past. Een goede manier om te ontdekken welke kleur haarverf je nodig hebt, is het vaststellen van je huidkleur. Staan ‘warme’ kleuren zoals bruin, oranje en rood je goed? Dan heb jij een ‘warme’ huid. Haarverf met een koper-, bruin- of bronstint is een goede keuze. Kleuren als groen, blauw en grijs staan vaak het mooist bij mensen met een 'koele' huidkleur. Mensen met een koele huidkleur kunnen vaak het beste kiezen voor een haarverf met een koele kleurtint. Asblond, koelbruin of blauwzwart zijn goede opties. Een verkeerde haarverf bij jouw huidtype kan bleek, flets en onnatuurlijk ogen.

Tips voor haarverf

Hier vind je een aantal tips voor het gebruiken van haarverf. Lees ook altijd goed de gebruiksaanwijzing, niet alle soorten haarverf werken hetzelfde!

- Haarverf werkt het beste op gezond haar. Zorg dus altijd dat je haar in goede conditie is voor je haarverf gaat gebruiken. Zorg dat er tussen twee haarverf beurten ook een periode van ongeveer 4 weken zit.

- Was je haar niet voor het gebruik van haarverf. Het is belangrijk om een klein vetlaagje op je hoofdhuid te hebben. Dit beschermt je hoofdhuid tegen de schadelijke stoffen van haarverf.

- Bereid je goed voor alvorens je haarverf gaat gebruiken. Gebruik oude handdoeken en zorg dat je altijd de tijd goed bij kunt houden. Een oude washand met water en wat shampoo kan handig zijn om haarverf vlekken op je lichaam of badkamermeubels te verwijderen.

- Smeer de huid rondom je haargrens goed in met een vette crème, bijvoorbeeld vaseline, om haarverf vlekken te voorkomen. Dit maakt het gemakkelijk om de haarverf van je gezicht te verwijderen.

- Uitgroei? Breng de haarverf dan altijd eerst op bij de uitgroei. Hierna kun je de rest van het haar verven.

© 2020 Haarimport.nl. All Rights Reserved.