Klantenservice

Vestiging Schiedam

Lange Kerkstraat 17 - 19
3111 NN, Schiedam
T: +31 (0)10 4268289
E: info@haarimport.nl

>> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:30 - 17:30 uur
Woensdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Eerste zondag van de maand geopend
Haarimport.nl
  • Haarimport.nl
  • English
0 stuks
€ 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Bel ons tussen 10.00 en 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

Kappersartikelen

Als professionele kapper of kapster wil je natuurlijk gebruik maken van de beste producten om het haar te knippen, verven en te verzorgen. Ook heb je een aantal handige tools en accessoires nodig om je werk optimaal uit te kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan kapmantels, scharen en holsters, maar vergeet ook de werkwagen en verfboeken niet! Bij Haarimport vind je alles om van jouw werk als kapper een succes te maken.

Blondeerpoeder wordt gebruikt om het haar lichter van kleur te maken. Bekijk hier professionele blonderpoeders van kapperskwaliteit.
Haarimport heeft een ruim assortiment aan haarkleuringen die echte kappers gebruiken om haar mee te kleuren. Laat je verassen door professionele merken als Wella en Directions Colours.
Als kapper aan huis kan je veel kappersproducten in deze categorie goed gebruiken. Denk aan kapmantels, wasschelpen, nekbeschermers en werkwagens. Vergeet ook geen kappers etui te bestellen.
Als professionele kapper wil je natuurlijk professionele kappersbenodigdheden hebben. Hier vind je de beste snijmessen, nekkwasten, kapmantels, borstels en holsters. Verfmateriaal nodig? Dat hebben we ook. Alles voor jouw vak vind je hier.
Hier vind je permanentvloeistof van bekende kappersmerken. Ook permanentwikkels en eventuele toebehoren, zoals een fixatiesponsje vind je hier. Bij Haarimport vind je alles op het gebied van permanent.
Als kapper wil je natuurlijk nieuwe mensen opleiden in het geweldige kappersvak. Hier vind je oefenmateriaal wat goed van pas kan komen, zoals een oefenhoofd en een standaard waar je dat oefenhoofd op kunt zetten.
Onmisbaar in het kappersvak: een goede kappersschaar. Hier vind je alle verschillende soorten scharen, speciaal voor kappers. Van beginnersscharen tot scharen speciaal voor de snor.
Met deze verfboeken laat je jouw klant de beste kleur uitkiezen voor het haar. Onmisbaar als je jouw klant goed wilt voorlichten en wilt laten vergelijken.

Kappersartikelen

Als (thuis)kapper zijn er een aantal producten onmisbaar om je werk goed te kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan kapmantels, scharen, een holster of een kappersetui. Blondeerpoeder en verfmaterialen zijn ook niet onbelangrijk. En wil je een permanent zetten? Dan is het wel zo handig om daar de juiste benodigdheden voor te hebben! Bij Haarimport vind je alle kappersartikelen die je nodig kunt hebben. En als je een nieuwe salon begint, kun je bij ons ook fijne, comfortabele kappersstoelen vinden. Geloof ons: met onze kappersartikelen kun je jouw klanten de optimale ervaring bieden! 

Voor professioneel gebruik, maar ook voor thuis

Kappersartikelen kunnen ook voor thuis erg handig zijn! Als je jouw haarverzorging naar the next level wil tillen, kun je gebruik maken van een aantal handige producten. Het verven van je haar wordt bijvoorbeeld een stuk makkelijker met kappersbenodigdheden als een verfkwast en mengflacon! Ook goede, professionele krullers en spelden kunnen het stylen van je haar makkelijker maken. 

© 2020 Haarimport.nl. All Rights Reserved.