Klantenservice

Vestiging Schiedam

Lange Kerkstraat 17 - 19
3111 NN, Schiedam
T: +31 (0)10 4268289
E: info@haarimport.nl

>> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:30 - 17:30 uur
Woensdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Eerste zondag van de maand geopend
Haarimport.nl
  • Haarimport.nl
  • English
0 stuks
€ 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Bel ons tussen 10.00 en 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

Kappersartikelen

Kappersproducten bij Haarimport Als (thuis)kapper zijn er een aantal producten onmisbaar om je werk goed te kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan kapmantels, scharen, een holster of een kappersetui. Blondeerpoeder en verfmaterialen zijn ook niet onbelangrijk. En wil je een permanent zetten? Dan is het wel zo handig om daar de juiste benodigdheden voor te hebben! Bij Haarimport vind je alle kappersartikelen die je nodig kunt hebben. En als je een nieuwe salon begint, kun je bij ons ook fijne, comfortabele kappersstoelen vinden. Geloof ons: met onze kappersartikelen kun je jouw klanten een fenomenale ervaring aanbieden!

Blondeerpoeder wordt gebruikt om het haar lichter van kleur te maken. Bekijk hier professionele blonderpoeders van kapperskwaliteit.
Haarimport heeft een ruim assortiment aan haarkleuringen die echte kappers gebruiken om haar mee te kleuren. Laat je verassen door professionele merken als Wella en Directions Colours.
Als kapper aan huis kan je veel kappersproducten in deze categorie goed gebruiken. Denk aan kapmantels, wasschelpen, nekbeschermers en werkwagens. Vergeet ook geen kappers etui te bestellen.
Als professionele kapper wil je natuurlijk professionele kappersbenodigdheden hebben. Hier vind je de beste snijmessen, nekkwasten, kapmantels, borstels en holsters. Verfmateriaal nodig? Dat hebben we ook. Alles voor jouw vak vind je hier.
Hier vind je permanentvloeistof van bekende kappersmerken. Ook permanentwikkels en eventuele toebehoren, zoals een fixatiesponsje vind je hier. Bij Haarimport vind je alles op het gebied van permanent.
Als kapper wil je natuurlijk nieuwe mensen opleiden in het geweldige kappersvak. Hier vind je oefenmateriaal wat goed van pas kan komen, zoals een oefenhoofd en een standaard waar je dat oefenhoofd op kunt zetten.
Onmisbaar in het kappersvak: een goede kappersschaar. Hier vind je alle verschillende soorten scharen, speciaal voor kappers. Van beginnersscharen tot scharen speciaal voor de snor.
Met deze verfboeken laat je jouw klant de beste kleur uitkiezen voor het haar. Onmisbaar als je jouw klant goed wilt voorlichten en wilt laten vergelijken.

Blonderen en verven Een van de belangrijkste producten in ons assortiment, is het blondeerpoeder. Als kapper kun je eigenlijk niet zonder, omdat blondeerpoeder heel vaak nodig is. Je hebt het niet alleen nodig wanneer een klant blond haar wilt, maar vaak ook wanneer een klant gekleurd haar wilt. Haar moet namelijk vaak eerst geblondeerd worden voordat het echt goed geverfd kan worden. Gelukkig hebben ook echt haarverf in de aanbieding, voor als een klant inderdaad een gekleurde coupe wilt. Wil je deze kleur ook voor langere tijd behouden? Dan komen producten als kleurshampoo, opfrissers en voor- en nabehandlingsproducten goed van pas. Ook is het belangrijk om de klant genoeg keuze te geven in zijn of haar kleurwensen. Laat je klant daarom kiezen uit een verfboek, die wij in ruime getale aanbieden. Kappersbenodigdheden Als kapper heb je tal van gerij nodig om überhaupt te beginnen, dat zeker wel. Al deze items bieden wij tegen mooie prijzen aan. Denk aan snijmessen, nekkwasten, kapmantels, borstels, holsters, kapmantels, wasschelpen, nekbeschermers, producten voor permanentjes, scharen en werkwagens. Alles wat je nodig hebt binnen je kapperszaak. Ben je kapper aan huis? Ook hiervoor hebben we een speciale categorie met producten. Tevens is het tijdens de coronacrisis extra belangrijk om jezelf en de klant goed te bedschermen tegen bacteriën. Kijk daarom in onze ‘kappersartikelen tijdens de coronacrisis’-categorie, waar je handschoenen, mondkapjes, desinfectiegel en meer vindt. Nieuw in het vak? Is het kappersvak nieuw voor je? Of ben je een amateur die wilt bijleren? Neem dan een kijkje in de categorie ‘trainingen en workshops’, waarin we cursussen en trainingen aanbieden. Zo kun je blijven leren en een betere kapper worden met Haarimport. Daarnaast kan je bij ons uitgaan van drie beloftes: vandaag besteld, morgen in huis; voor 10:00 besteld, vanavond in huis; en gratis verzending vanaf dertig euro.
© 2020 Haarimport.nl. All Rights Reserved.