Klantenservice

Vestiging Schiedam

Lange Kerkstraat 17 - 19
3111 NN, Schiedam
T: +31 (0)10 4268289
E: info@haarimport.nl

>> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:30 - 17:30 uur
Woensdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Eerste zondag van de maand geopend
Haarimport.nl
  • Haarimport.nl
  • English
0 stuks
€ 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Bel ons tussen 10.00 en 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

Zilver Shampoo

Heb je blond (geverfd) haar? Dan is zilvershampoo vast en zeker iets voor jou. Deze shampoo bevat namelijk paarse of violet tinten, die de gele gloed uit je haar halen. Een zilvershampoo geeft je haar een prachtige, koele kleur. Ontdek hieronder ons assortiment!

25 artikel(en)

25 artikel(en)

Wanneer gebruik je zilvershampoo? 

Zilvershampoo is ideaal voor mensen met (geverfd) blond haar of grijs haar. De shampoo bevat namelijk paarse pigmenten, die de gele gloed uit het haar halen. Hierdoor krijgt je haar een prachtige, zilver-grijze kleur. 

Hoe gebruik je zilvershampoo? 

Je gebruikt een zilvershampoo net als een normale shampoo op nat haar. Masseer het in over het gehele haar en laat het vervolgens intrekken. Voor een optimaal resultaat adviseren wij om de shampoo 1 tot 5 minuten in te laten trekken, afhankelijk van hoe sterk je de koele kleur wil laten zijn. Hoe langer je de shampoo laat intrekken, hoe intenser het resultaat. Houd je wel van een beetje een paarse tint? Dan kun je de shampoo ook langer (ongeveer 10 minuten) in laten trekken.

Omdat een zilvershampoo het haar minder voedt dan een normale shampoo, adviseren we je om een conditioner (dit kan ook een speciale zilver conditioner zijn) te gebruiken na het wassen. Voor een optimale verzorging kun je ook regelmatig een haarmasker gebruiken.

Let op: omdat de paarse pigmenten in zilvershampoo best sterk kunnen zijn, kan het zijn dat de shampoo vlekken achterlaat. Let dus goed op dat je de shampoo niet op kleding laat vallen. Je kunt een paarse kleur op je handen en nagels voorkomen door handschoentjes te dragen tijdens het inmasseren van de shampoo. Je vindt onze handschoentjes bij het verfmateriaal.

De meest populaire zilvershampoos van het moment

De meest populaire zilvershampoos van het moment zijn de Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo, de Fanola No Yellow Shampoo en de Nak Platinum Blonde shampoo. Deze shampoos hebben een prachtig effect en doen precies datgene wat ze moeten doen. In dit artikel lees je meer over de verschillen tussen de zilvershampoo van Fudge en de zilvershampoo van Nak.  

© 2020 Haarimport.nl. All Rights Reserved.