Klantenservice

Vestiging Schiedam

Lange Kerkstraat 17 - 19
3111 NN, Schiedam
T: +31 (0)10 4268289
E: info@haarimport.nl

>> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:30 - 17:30 uur
Woensdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Eerste zondag van de maand geopend
Haarimport.nl
  • Haarimport.nl
  • English
0 stuks
€ 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Bel ons tussen 10.00 en 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

Shampoo voor krullend haar

Ben jij gezegend met een volle bos krullen, maar vind je het lastig om alles eruit te halen wat erin zit? Dat snappen we. Krullen hebben namelijk een nogal specifieke verzorging nodig. De eerste stap hierin is het gebruik van een goede shampoo. Een speciale shampoo voor krullen zorgt namelijk voor verzorging en veerkracht. Bovendien voorkom je met de shampoos hieronder dat je haar gaat pluizen.

23 artikel(en)

23 artikel(en)

Shampoo voor krullend haar

Krullend haar is vaak droog en heeft de neiging om te pluizen. Een shampoo voor natuurlijk krullend haar, gepermanent haar houdt de krul veerkrachtig en gaat pluis/ kroes tegen.

De juiste verzorging voor krullend haar

Krullend haar is van nature wat droger haar. Daarom is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. Naast de juiste shampoo is ook het gebruik van een conditioner voor krullend haar essentieel. Onze conditioners voor krullend haar voeden het haar tot diep in de kern, waardoor de vochtbalans op peil blijft en het haar er prachtig uitziet, zonder te pluizen. Gebruik voor optimale verzorging ook regelmatig een haarmasker voor krullend haar. Wij adviseren om ongeveer 1 op de 3 wasbeurten een masker te gebruiken. 

Let bij krullend haar op met het gebruik van hete styling tools. Dit kan het haar namelijk niet alleen beschadigen, maar ook verder uitdrogen. Ga je aan de slag met bijvoorbeeld de föhn? Gebruik dan altijd een goede hitte beschermer. Wij zijn wat dat betreft fan van de Redken Heat Styling lijn, die optimale bescherming biedt! 

Om extra veerkracht te krijgen, kun je gebruik maken van een haarmousse. Gebruik niet te veel mouse en verdeel het goed over het haar door het in de krullen te knijpen. Zo bied je het haar extra ondersteuning, zonder dat het er onnatuurlijk uitziet! 

Wil je nog meer tips om jouw krullen optimaal te kunnen verzorgen? In dit artikel lees je onze 5 ultieme tips voor krullend haar. Uiteraard mag je ook altijd langskomen in één van onze winkels of ons een berichtje sturen. We helpen je graag bij al je vragen. 

© 2020 Haarimport.nl. All Rights Reserved.