Klantenservice

Vestiging Schiedam

Lange Kerkstraat 17 - 19
3111 NN, Schiedam
T: +31 (0)10 4268289
E: info@haarimport.nl

>> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:30 - 17:30 uur
Woensdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Eerste zondag van de maand geopend
Haarimport.nl
  • Haarimport.nl
  • English
0 stuks
€ 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Bel ons tussen 10.00 en 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid

Als je snel last hebt van irritaties op de hoofdhuid, wil je natuurlijk een milde shampoo, die jouw haar wel optimaal verzorgt. De shampoos die je hier vindt, zijn ontwikkeld door professionele merken en bieden alles wat je nodig hebt, zonder dat je last krijgt van vervelende kwaaltjes als roodheid, jeuk of irritatie!

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Shampoo voor de gevoelige hoofdhuid

Als je last hebt van een gevoelige hoofdhuid, kan dat zich uiten in jeuk, schilfers, roodheid of irritaties. Een juiste shampoo kan dit voorkomen. Onze shampoos voor de gevoelige hoofdhuid kalmeren de huid, laten het haar fris aanvoelen en voorkomen verdere irritaties. De meeste shampoos die je hier vindt zijn geurvrij, sulfaatvrij en bevatten geen alcohol. Ben je specifiek op zoek naar een shampoo zonder sulfaten? Hier vind je een handig overzicht van onze sulfaatvrije shampoos

Welke haarproducten kan ik gebruiken bij een gevoelige hoofdhuid? 

Bij een gevoelige hoofdhuid zijn de juiste verzorgingsproducten essentieel. Het verkeerde product kan ervoor zorgen dat je klachten alleen maar erger worden! Gebruik daarom altijd milde verzorgingsproducten. Naast een shampoo voor de gevoelige hoofdhuid, is het goed om gebruik te maken van een conditioner voor de gevoelige hoofdhuid. Deze conditioners verwennen je haar, zonder de huid te belasten. Je kunt ook eens in de drie wasbeurten gebruik maken van een haarmasker voor de gevoelige hoofdhuid. Deze maskers zorgen voor een intense voeding die dieper gaat dan de conditioner. Daarom hoef je hem ook niet na elke wasbeurt te gebruiken, natuurlijk! 

Buiten haarproducten kun je nog meer doen om een gevoelige hoofdhuid tegen te gaan. Zo is het slim om je haar met koud of lauwwarm water te wassen. Koeler water is namelijk een stuk prettiger voor je hoofdhuid dan heet water! Probeer ook niet te vaak aan je haar of hoofdhuid te zitten en probeer het ook niet te vaak te borstelen of kammen. Gebruik een zachte haarborstel, zodat er minder wordt getrokken aan het haar. 

© 2020 Haarimport.nl. All Rights Reserved.