Klantenservice

Vestiging Schiedam

Lange Kerkstraat 17 - 19
3111 NN, Schiedam
T: +31 (0)10 4268289
E: info@haarimport.nl

>> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:30 - 17:30 uur
Woensdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Eerste zondag van de maand geopend
Haarimport.nl
  • Haarimport.nl
  • English
0 stuks
€ 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Bel ons tussen 10.00 en 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

Haarserum

Haarserum verzorgt je haar, maar zorgt er tegelijkertijd ook dat het haar beschermd is tegen schadelijke invloeden van bijvoorbeeld de stijltang, de krultang of de föhn. Ontdek hieronder onze favoriete haarserums!
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 - 30 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 - 30 van 42

Haarserum

Een haarserum is voor steeds meer mensen een onmisbaar item in de badkamerkast. En dat is niet heel gek, aangezien het een vochtinbrengende werking heeft én je haar beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf! Als je droog of pluizig haar hebt, zal je haar door het serum weer gaan glanzen en een stuk gladder zijn. Bovendien is het in de toekomst beschermd tegen de hitte van styling tools als stijltangen, krultangen of de föhn. 

De werking van een haarserum 

Een haarserum legt een beschermend laagje om je haar heen. Dit laagje bestaat uit bijvoorbeeld siliconen, een belangrijk bestanddeel van haarserums. De siliconen zorgen ervoor dat je haar goed doorkambaar is en dat het zacht wordt. Ook helpt het gespleten punten te verminderen. Met een paar druppels haarserum heb jij in een handomdraai een glanzende coupe waar iedereen jaloers op mag zijn. Let op: gebruik het haarserum altijd op droog haar. Als je het op nat haar gebruikt, zal het product minder effect hebben.

Haarserum lijkt nogal op haarolie, maar vergis je niet! Er zit namelijk wel degelijk een verschil in deze twee verzorgingsproducten. Haarolie trekt namelijk in het haar, terwijl het haarserum een laagje om het haar legt. Een haarserum is dus ideaal als bescherming, waar olie een meer voedende werking heeft. Je kunt natuurlijk ook beide producten gebruiken voor een optimale voeding én verzorging! 

Wat te doen tegen droog of pluizig haar?

Als je last hebt van droog haar dat snel pluist, is het belangrijk om producten voor droog haar te gebruiken. Een shampoo voor droog haar en een conditioner voor droog haar staan aan het begin van de oplossing voor jouw droge haar. Gebruik eens in de drie wasbeurten ook een haarmasker voor droog haar om je haar optimaal te verzorgen en diep te voeden. Gebruik tot slot een haarolie en haarserum, om je haar mooi te laten glanzen, pluis nog eens extra te verminderen, het haar nog dieper te voeden en natuurlijk het haar te beschermen tegen externe invloeden! 

Wil je meer weten over de juiste verzorging voor jouw haartype? Twijfel dan niet om contact op te nemen of langs te komen in één van onze winkels. Onze medewerkers helpen je graag! 

© 2020 Haarimport.nl. All Rights Reserved.