Klantenservice

Vestiging Schiedam

Lange Kerkstraat 17 - 19
3111 NN, Schiedam
T: +31 (0)10 4268289
E: info@haarimport.nl

>> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:30 - 17:30 uur
Woensdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Eerste zondag van de maand geopend
Haarimport.nl
  • Haarimport.nl
  • English
0 stuks
€ 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Bel ons tussen 10.00 en 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

Haarkuur

Een haarkuur biedt intensieve verzorging bij haarproblemen en/of hoofdhuidproblemen. Bij een geïrriteerde hoofdhuid, beschadigd haar of dunner wordend haar raden wij het gebruik van een haarkuur sterk aan. De kuur voedt het haar, herstelt het haar en zorgt ervoor dat het haar weer glanst!

17 artikel(en)

17 artikel(en)

Haarkuur

Een haarkuur biedt een intensieve behandeling bij haar- en/of hoofdhuidproblemen. Als je last hebt van een geïrriteerde hoofdhuid, beschadigd haar of dunner wordend haar kan een haarkuur dit tegen gaan. Een haarkuur voedt het haar intens, zorgt ervoor dat het weer gaat glanzen en dat het haar netjes herstelt. De kuur kalmeert de hoofdhuid en verwijdert eventuele schilfers. 

Beschadigd haar

Last van beschadigd haar? Dan kun je naast een haarkuur ook gebruik maken van een shampoo, conditioner en haarmasker voor beschadigd haar. De juiste combinatie van producten zorgt ervoor dat het beschadigde haar snel weer in topconditie is. De producten voor beschadigd haar zorgen ervoor dat de haarschubben weer netjes sluiten, waardoor de kern van het haar beter beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 

Dunner wordend haar

Dunner wordend haar kan verschillende oorzaken hebben. Gelukkig zijn er veel dingen die je kunt doen om meer volume te krijgen en verdere haaruitval te voorkomen. Een shampoo voor dun haar, een conditioner voor dun haar en een haarmasker voor dun haar vormen de eerste stappen. Daarnaast kan een haarkuur helpen om het haar te versterken, waardoor verdere haaruitval wordt voorkomen. 

Haarverzorging voor de gevoelige hoofdhuid

Als je last hebt van een gevoelige hoofdhuid, kun je last krijgen van jeuk, roodheid of irritatie door het gebruik van verzorgingsproducten. Gebruik daarom altijd producten die zacht zijn voor de hoofdhuid en geen ingrediënten als sulfaten of zelfs alcohol bevatten. Onze shampoos voor de gevoelige hoofdhuid zorgen voor een milde reiniging. Ook kun je eens kijken bij onze shampoos zonder sulfaten. Misschien vind je hier wel jouw nieuwe favoriete product! Ook een conditioner voor de gevoelige hoofdhuid en haarmaskers voor de gevoelige hoofdhuid reinigen het haar, zonder de hoofdhuid hierbij kwaad te doen. Een haarkuur kan er vervolgens voor zorgen dat de conditie van de hoofdhuid wordt verbeterd, zodat je in de toekomst minder last zult hebben van nare kwaaltjes. 

© 2020 Haarimport.nl. All Rights Reserved.