Klantenservice

Vestiging Schiedam

Lange Kerkstraat 17 - 19
3111 NN, Schiedam
T: +31 (0)10 4268289
E: info@haarimport.nl

>> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:30 - 17:30 uur
Woensdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Eerste zondag van de maand geopend
Haarimport.nl
  • Haarimport.nl
  • English
0 stuks
€ 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Bel ons tussen 10.00 en 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

Styling Heat Protection

Krul- en stijltangen zijn natuurlijk een geweldige manier om je haar in vorm te krijgen. Echter is de hitte die van deze apparaten komt in sommige gevallen schadelijk voor je haar. Dit is waarom je heat protection nodig hebt. Binnen styling heat protection zijn er veel verschillende categorieën, die elk verschillende voordelen hebben. Voor meer info over de categorieën, kan je naar beneden scrollen. Aan de onderkant van de pagina staat wat meer uitleg zodat jij weet welke protection je het best kunt kiezen!

22 artikel(en)

22 artikel(en)

Verschillende soorten styling heat protections

Protecting Oil

Olie zorgt ervoor dat je haar wordt gevoed. Ook krijg je er gladder haar van en ziet het er glanzender uit. Je kan Olie het beste in vochtiger haar aanbrengen. Olie zorgt voor de voeding van de haren maar dit zorgt ervoor dat de bescherming wel iets minder is. Je kunt olie dus het best gebruiken om mee te fohnen en niet om mee te stijlen of krullen.

Protecting Spray

Spray zorgt voor optimale bescherming van je haar. Je haar wordt er zachter en gladder van. Je kan heat protecting spray zowel in droog of vochtig haar aanbrengen. Als je een stijl of krultang gebruikt kan er damp ontstaan. Geen zorgen, dit is gewoon de spray die verdampt en er is niks aan de hand met je haar!

Protecting Serum

Serum zorgt voor meer glans in je haar. Ook wordt je haar een stuk zachter, waardoor je het veel makkelijker kan borstelen.  Ook protecting serum kan zowel op droog of vochtig haar worden aangebracht. Als je het op vochtig haar aanbrengt beschermd het goed tegen fohnen, als je het op droog haar aanbrengt werkt het goed als bescherming tegen de warmte van een stijl- of krultang.

Protecting mousse

Mousse zorgt voor een versteviging van je haar. Daarnaast geeft het je haar meer volume. Je brengt mousse eigenlijk altijd in nat haar aan. Mousse biedt bescherming tegen de hitte van een fohn en geeft niet genoeg bescherming om het daarna ook nog eens te stijlen. Hier kan je serum of spray voor gebruiken!

© 2020 Haarimport.nl. All Rights Reserved.