Klantenservice

Vestiging Schiedam

Lange Kerkstraat 17 - 19
3111 NN, Schiedam
T: +31 (0)10 4268289
E: info@haarimport.nl

>> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:30 - 17:30 uur
Woensdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag: Eerste zondag van de maand geopend
Haarimport.nl
  • Haarimport.nl
  • English
0 stuks
€ 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Bel ons tussen 10.00 en 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

Haarmasker voor broos haar

Een haarmasker voedt en hydrateert je haar, zodat het in plaats van broos juist zacht aanvoelt en een mooie, natuurlijke glans heeft! Op zoek naar de oplossing voor jouw broze haar? Voeg dan een haarmasker toe aan jouw routine!

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Haarmaskers voor broos of breekbaar haar

Ben jij op zoek naar een goede behandeling voor broos of breekbaar haar? Een haarmasker biedt dan uitkomst. Haarmaskers geven een diepe voeding en hydratatie, waardoor het haar sterker wordt. Haarbreuk wordt verminderd, het haar krijgt meer kracht, wordt zachter en glanst beter. Bovendien is het makkelijker te doorkammen en te stylen, zonder je zorgen te hoeven maken. 

Wat te doen tegen broos of breekbaar haar

Veelvuldig verven van je haar of het vaak gebruiken van hete styling tools kan ervoor zorgen dat de haarschubben open gaan staan. Hierdoor wordt niet alleen de buitenkant, maar ook de kern van je haar blootgesteld aan schadelijke invloeden. Zowel de beschermende buitenlaag als de binnenkant van je haar zijn zo beschadigd, dat je haar minder sterk wordt en zelfs kan afbreken.

Ook een elastiek kan een hoop schade aanrichten! Door gebruik te maken van een haarelastiek zonder metaal voorkom je dit. Zelf raden wij aan om een Invisibobble te gebruiken: deze elastieken zijn zacht voor je haar en laten geen 'knik' achter in je haar! 

Ook een goede shampoo voor verzwakt of breekbaar haar kan helpen je haar weer te versterken. Een conditioner is onmisbaar: deze zorgt ervoor dat je haar beter doorkambaar is en dus minder snel kan beschadigen als je het borstelt. Let wel: kam of borstel het haar alleen als het droog is! Haar kan sneller breken als het nat is. Tot slot is het belangrijk dat je, als je aan de slag gaat met bijvoorbeeld een krultang of stijltang, je haar goed beschermt. Onze kappers raden de Redken Heat Styling lijn vaak aan als bescherming tegen schadelijke invloeden van warmtebronnen. 

© 2020 Haarimport.nl. All Rights Reserved.