Schwarzkopf Bonacure shampoos

Schwarzkopf Bonacure: wat is nieuw?

De haarverzorgingsproducten van Schwarzkopf Bonacure hebben een metamorfose ondergaan. Bonacure Clean Performance is de vernieuwde lijn van Schwarzkopf Professional. Maar wat is er veranderd? En waarom is deze productlijn vernieuwd?

In deze blog zetten we alle veranderingen en nieuwe feiten op een rij voor jou. Wat houdt de nieuwe Bonacure Clean Performance lijn in? En zijn alle haarproducten vegan? Lees snel verder en ontdek de antwoorden op al jouw vragen en onduidelijkheden!

Waarom een vernieuwde lijn van Schwarzkopf Bonacure?

Schwarzkopf staat voor een duurzame wereld en de beste haarverzorging. Deze combinatie hebben ze verwerkt in de vernieuwde lijn van Bonacure. Formules die vol zitten met wat goed is en vrij zijn van wat niet goed is. De perfecte oplossing voor liefhebbers van haar én een duurzame planeet!

Wat is Bonacure Clean Performance?

Bonacure Clean Performance is de vernieuwde productlijn van Schwarzkopf. Deze lijn is ontwikkeld voor alle haartypes, met voor elk haartype een eigen reeks haarproducten. Met de innovatieve en duurzame vernieuwde producten en nieuwe technologie creëert Schwarzkopf professional schoonheid voor iedereen.

‘’De kracht van Vegan Keratine in een nieuwe professionele formule.’’
- Schwarzkopf Professional

Kiezen tussen clean en goed presterende producten is nu verleden tijd! De nieuwe Clean Performance producten brengen het beste van beiden. Hoe? Om te beginnen met 3 belangrijke pijlers. Welke dit zijn wordt hieronder uitgelegd!

Wat is veranderd aan de Schwarzkopf Bonacure lijn?

Het verschil tussen de oude en vernieuwde Bonacure lijn is opmerkelijk. Bonacure Clean Performance onderscheidt zich vooral door de milieubewuste keuzes van Schwarzkopf. 

Deze nieuwe lijn voor professioneel en persoonlijk gebruik is gebaseerd op 3 belangrijke pijlers. Deze bestaan uit de volgende 3 pijlers:

 1. Advanced Technology
 2. Clean Formule
 3. Sustainable Packaging

   Met behulp van deze 3 pijlers zijn alle Bonacure haarproducten gegarandeerd van duurzame haarverzorging. Hieronder volgt een korte uitleg per pijler.

   Geavanceerde technologie 

   Deze nieuwe Bonacure lijn maakt gebruik van een geavanceerde technologie. Deze nieuwe technologie is het Vegan Care Complex. Dit complex bestaat uit Vegan Keratine en Cell Equalizer technologieën, in combinatie met Skin Care actives (oftewel huidverzorging geïnspireerde technologieën). De Skin Care ingrediënten verschillen per productlijn gebaseerd op het specifieke haartype, zoals arginine voor beschadigd haar en creatine voor fijn haar.

   Het Vegan Care Complex zorgt ervoor dat beschadigde haarcellen volledig worden aangevuld. De unieke werking creëert een gezond haaroppervlak voor een onberispelijke haarkwaliteit. Ook wordt de structuur van het haar opnieuw opgebouwd met haaridentieke aminozurenketens. Als resultaat sterker en elastischer haar en een gezonde glans. Verbetering van de doorkambaarheid van het haar en vermindert statisch en pluizig haar, waardoor het gemakkelijker te stylen is.

   Clean Formule

   De nieuwe Bonacure producten zijn gebaseerd op nieuwe clean formules. Zo zijn alle producten 100% vegan en vrij van sulfaten, siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastics en kunstmatige kleurstoffen. Met een hoge mate van biologische afbreekbaarheid en gecombineerd met hoogwaardige technologieën. Sulfaatvrije technologieën hebben soms de neiging een beetje minder te schuimen, maar ze reinigen net zo goed als andere shampoos.

   De nieuwe Fast-Rinse technologie zorgt ervoor dat er 50% minder water nodig is om de vernieuwde Bonacure conditioners uit te spoelen!

   Schwarzkopf Repair Rescue Shampoo schuimen

   Duurzame verpakking 

   Alle Bonacure Clean Performance producten zitten in een duurzame verpakking. Het motto van Schwarzkopf luidt;

   ‘’Schoon van binnen en van buiten’’.
   - Schwarzkopf Professional

   De nieuwe verpakking is milieuvriendelijk en volledig recyclebaar. Ook is het gemaakt van tot wel 97% gerecycled plastic.

   Schwarzkopf Bonacure treatment

   Haarverzorging Bonacure Clean Performance 

   Voor elk haartype is een eigen haarverzorgingslijn van Bonacure Clean Performance ontwikkeld. Heb je dun, slap of futloos haar? Kies dan voor Schwarzkopf Bonacure Volume boost. Is je haar beschadigd door chemische behandelingen? Dan is Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue de perfecte lijn voor jouw haar! Wil je liever het verouderingsproces van je haar tegen gaan? Of juist adembenemende krullen in plaats van pluis haar? Ook daar is een Bonacure lijn voor. Kortom, voor ieder haartype is een bijbehorende productlijn van Bonacure verkrijgbaar!

   Ontdek de nieuwe Schwarzkopf Bonacure lijnen hieronder:

   • Bonacure Repair Rescue: verrijkt met Arginine, zorgt ervoor dat beschadigd haar wordt herstelt, versterkt en weer mooi gaat glanzen.

   • Bonacure Color Freeze: verrijkt met pH 4.5, zorgt ervoor dat gekleurd haar wordt beschermd en brengt de haarstructuur weer in balans.

   • Bonacure Moisture Kick: verrijkt met Glycerol, zorgt ervoor dat normaal tot droog haar intens wordt gehydrateerd tot wel 48 uur lang.

   • Bonacure Volume Boost: verrijkt met Creatine, zorgt ervoor dat fijn haar de volume boost krijgt dat het nodig heeft.

   • Bonacure Time Restore: verrijkt met Q10+, zorgt ervoor dat matuur en fragiel haar de juiste verzorging krijgt dat het verouderingsproces tegen gaat.

   • Bonacure Clean Balance: verrijkt met Tocopherol, zorgt ervoor dat alle haartypes worden beschermd voor vrije radicalen en vervuiling.

   • Bonacure Sun Protect: verrijkt met Kokos, zorgt ervoor dat alle haartypes worden beschermd voor en na blootstelling aan de zon.

    Schwarzkopf Bonacure haarverzorgingsproducten

    

   Welke ingrediënten zijn gebruikt in de Schwarzkopf Bonacure lijnen?

   Alle producten van Schwarzkopf Bonacure zijn verrijkt met de nieuwe Vegan Care Complex technologie. De unieke werking van deze technologie, in combinatie met Cell Equalizer, helpt bij het creëren van een zo gezond mogelijk haaroppervlak. Elke haarlok wordt weer soepel, handelbaar, veerkrachtig en glanzend.

   In combinatie met de nieuwe Vegan Care Complex technologie, zorgt elke lijn voor een essentiële toevoeging per haartype. Elke productlijn wordt namelijk specifiek verrijkt met één van de volgende ingrediënten;

   • Arginine; is een essentiële bouwsteen om eiwitten op te bouwen in het haar.

   • pH 4.5; herstelt het evenwicht van de haarstructuur naar een optimale pH van 4,5, voor bescherming van de haarkleur met minimale vervaging.

   • Glycerol; ook wel glycerine, wordt gebruikt als vochtinbrenger dat zorgt voor een gehydrateerd haargevoel tot wel 48 uur lang.

   • Creatine; zorgt voor meer volume met tot 48 uur een voller haargevoel.

   • Q10+; staat bekend als HET anti-verouderingsmiddel om de zichtbare tekenen van veroudering tegen te gaan. Het stimuleert de haarwortel voor toekomstige haargroei.

   • Tocopherol; ook wel bekend als vitamine E, beschermt tegen milieu-invloeden en vrije radicalen.

   • Kokos (koudgeperst); staat bekend om het verminderen van ontstekingen, het gehydrateerd houden van de huid en haar

    Verschillende haartypes per haarproductlijn

   Is Schwarzkopf Bonacure Clean Performance vrij van schadelijke ingrediënten?

   Yes! Alle haarverzorgingsproducten van de Bonacure Clean Performance lijn zijn vrij van schadelijke ingrediënten, zoals:

   • Parabenen
   • Sulfaten
   • Siliconen
   • Minerale oliën
   • Kunstmatige kleurstoffen
   • Microplastics

   Vegan haarproducten van Schwarzkopf Bonacure

   Zijn alle haarproducten van Schwarzkopf Bonacure vegan? Ja, zeker!
   Alle haarproducten van Bonacure zijn 100% vegan. De vegan formules zijn vrij van sulfaten, siliconen en kunstmatige kleurstoffen.

   Naast het nieuwe uiterlijk van de producten, is de verpakking ook nog eens duurzaam en volledig recyclebaar, gemaakt van tot wel 97% gerecycled plastic.

   Schwarzkopf Bonacure bestellen?

   De vernieuwde Schwarzkopf Bonacure lijn is dus zowel van binnen als van buiten in een compleet nieuw jasje gestoken. Zo is er een duurzame technologie en verpakking gebruikt. Zijn de ingrediënten op een specifiek haartype gebaseerd en zijn alle producten vegan.

   Kies jij ook voor duurzame haarverzorging? Shop nú in onze webshop en bestel de Schwarzkopf Bonacure haarproducten vandaag nog!

   ''Choose Performance, Choose Clean Beauty!''
   - Schwarzkopf Professional
   Schwarzkopf Bonacure Clean Performance herlancering haarproducten