Dit is hem: onze top 5 zilvershampoos!

Zilvershampoo is bij veel mensen niet meer weg te denken uit de badkamer. Veel merken hebben inmiddels een zilvershampoo in hun assortiment zitten. Ook bij Haarimport hebben we veel zilvershampoos om uit te kiezen. En dat... Maakt het soms best even ingewikkeld. Want wat is nou de beste zilvershampoo? In dit artikel zetten we onze top 5 van de meest verkochte zilvershampoos op een rijtje! 

1. Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo

Met stip op 1: de zilvershampoo van Fudge. Deze shampoo is bij velen favoriet en dat snappen wij wel! De resultaten zijn verbluffend. Voor iedereen met blonde, asblonde of grijze lokken is deze shampoo ideaal. En, bonus: hij ruikt ook nog eens heerlijk! 

2. Elgon Colorcare Silver Shampoo

Elgon is binnen deze top 5 misschien een wat minder bekend merk, maar dat betekent niet dat dat ten koste gaat van de kwaliteit! De Elgon Colorcare Silver Shampoo staat in onze top 5 met een reden op nummer twee: deze shampoo elimineert de ongewenste gele tinten en geeft het haar een prachtige glans! 

3. L'Oréal Serie Expert Magnesium Silver Shampoo

De L'Oréal Serie Expert Silver Magnesium Shampoo benadrukt de schoonheid van jouw grijze lokken. De shampoo zit boordevol paarse micropigmenten om ongewenste gele tintent te verwijderen. Daarnaast maakt de shampoo je haar heerlijk zacht en soepel én zorgt 'ie voor een schitterende glans!  

4. Schwarzkopf Goodbye Yellow Shampoo

De Schwarzkopf Goodbye Yellow Shampoo is de eerste sterk gepigmenteerde anti-geel shampoo van Schwarzkopf. En hoewel het de eerste is, is het zeker niet de minste! De shampoo heeft een unieke pigmentcombinatie van paarse en blauwe 'direct dyes'. Deze zorgen voor een prachtig heldere blonde kleur. Enneh, bonus: de shampoo is vrij van SLS/SLES sulfaten!  

5. Kis No Yellow Shampoo

Last but not least: de No Yellow shampoo van Kis! Deze shampoo zorgt voor een koele tint en neutraliseert het laatste beetje geel na een kleurbehandeling. Deze shampoo is dus ideaal om direct na het verven te gebruiken, maar door de flinke hoeveelheid violettinten in de shampoo is 'ie ook uitermate geschikt om je grijze of lichtblonde kleur te behouden!