Dunner wordend haar? Nioxin biedt de oplossing!

Meer dan 50% van de bevolking heeft te maken met dunner wordend haar. Vaak denken mensen dat er geen oplossing is voor dit probleem, maar niets is minder waar. Nioxin biedt namelijk een geavanceerde hoofdhuidverzorging die dunner wordend haar behandelt! 

Over Nioxin

Nioxin is expert op het gebied van dunner wordend haar en beidt de oplossing voor het aanpakken van dit probleem voor zowel mannen als vrouwen. Het gebruik van Nioxin zorgt voor voller, dikker uitziend haar én een gezonde hoofdhuid binnen 4 weken. 

Nioxin biedt een driedelig systeem dat de tekenen van dunner wordend haar aanpakt: minder haren, dunnere haren en een ongezonde hoofdhuid. 

6 systemen

Er zijn zes verschillende systemen beschikbaar. Elks syteem heeft drie gespecialiseerde complexen met elk drie simpele stappen / producten, namelijk een shampoo, conditioner en treatment. 

Benieuwd naar alle systemen? Hier vind je ze allemaal! Aanvullend kun je natuurlijk ook bijvoorbeeld nog de 3D Styling gebruiken. Deze sprays zorgen voor dikker lijkend haar én een stevigere hold. 

Meer weten of persoonlijk advies? 

Wil je meer weten over Nioxin en dunner wordend haar of wil je graag persoonlijk advies? Onze experts staan voor je klaar. Kom langs in een van onze winkels of neem contact met ons op via onze website of social mediakanalen. We helpen je graag!