Gekleurd haar? Dat kan met Manic Panic Hair Colors!

Wil jij wel eens een keer iets anders met je haar, zoals een toffe kleur? De producten van Manic Panic kunnen je hierbij helpen! Manic Panic biedt semi-permanente kleuringen. Dit houdt in dat de kleur tijdelijk blijft zitten en verder geen schade toebrengt. De kleur zal na 6 tot 8 wassingen vervagen. 

Het beste resultaat

Manic Panic Hair Colour kan worden toegepast op je natuurlijke haarkleur, maar het beste resultaat bereik je door het haar eerst te blonderen. Het geeft helaas geen dekking op wit of grijs haar. 

Manic Panic is vrij van ammoniak, bevat geen waterstofperoxide en is PDD-vrij. Je kunt een van de kleuren kiezen uit het enorm brede scala aan kleuren, maar je kunt ook verschillende kleuren met elkaar mengen om je eigen, unieke kleur te maken. 

De producten van Manic Panic zijn niet getest op dieren en bevatten geen dierlijke ingrediënten. Wel zijn ze getest op beroemdheden, onder wie Katy Perry en Rihanna ;-)

Hoe werkt Manic Panic Hair Color?

Om het beste resultaat te bereiken, blondeer je het haar voordat je Manic Panic gaat gebruiken. Door het jaar met een PH neutrale shampoo te wassen voor het kleuren, zal de kleuring het beste uitpakken. Maar let op, gebruik geen conditioner! 

Als het haar gewassen en geblondeerd is, breng je de Manic Panic kleur van jouw keuze aan met een kwast of kam op handdoekdroog haar. Breng genoeg van het product aan om ervoor te zorgen dat de kleurpigmenten goed kunnen doordringen. 

Laat de kleur vervolgens 15 tot 30 minuten inwerken. Gebruik tijdens het inwerken een plastic kapje om voor extra warmte en dus een beter kleurresultaat te vormen. Is de inwerktijd voorbij? Spoel het haar dan grondig uit met warm water tot het water helemaal helder is. 

Op poreus haar (geverfd, geblondeerd of gepermanent) zal Manic Panic Hair Color sneller pakken en langer aanhouden.