Lang haar is voor iedereen mogelijk met Kerastase Extentioniste!

Ben je al maanden je lokken aan het laten groeien, maar heb je het idee dat er niks verandert? Dan is de Kerastase Extentioniste lijn iets voor jou. Deze lijn zorgt er namelijk voor dat je haar met de juiste onderhoudsproducten in drie maanden tijd wel tot 4 cm langer groeit zonder beschadigde of gespleten punten!

Hoe werkt het?

De Kerastase Extentioniste lijn zit boordevol voedende ingrediënten die het haar van zowel binnen als buiten versterken. De lijn belooft 99% minder vroegtijdige haarbreuk en 78% minder gespleten punten. In de producten van Kerastase Extentioniste zijn creatineceramide en maleïnezuur toegevoegd. 

Creatine is een aminozuur dat diep in het haar dringt om de interne structuur van de haarvezels te versterken. Ceramide versterkt vervolgens de haarvezel én maakt het heerlijk glad en zacht. Maleïnezuur zijn tot slot zeer kleine deeltjes die doorwerken in de haarvezel en een stimulerend effect hebben op de hoofdhuid. 

De vier stappen van Kerastase Exentioniste  

KÉRASTASE RÉSISTANCE EXTENTIONISTE | Haarimport 

Als jouw haar snel de neiging heeft om af te breken, zijn onderstaande producten jou op het haar, ehh lijf geschreven. De producten zorgen er namelijk voor dat de inwendige structuur van het haar wordt aangepast en vernieuwd. Het resultaat? Sterker haar, van de aanzet tot in de punten! 

1. Bain Extentioniste 

De Bain Extentioniste is een versterkende shampoo die zorgt voor een zachte reiniging, waarbij het haar tijdens het wassen versterkt wordt. De shampoo mag dagelijks gebruikt worden, maar het is natuurlijk beter om een paar dagen tussen de wasbeurten in te laten. Zo wordt het haar niet te vaak gereinigd en dus niet onnodig ontdaan van de natuurlijke oliën. Gebruik tijdens  het wassen liever tweemaal een kleine hoeveelheid shampoo achter elkaar, in plaats van in één keer te veel shampoo. Tijdens de eerste keer wassen wordt het haar dan gereinigd, om tijdens de tweede keer de verzorgende functie van de shampoo te kunnen activeren. 

2. Fondant Extentioniste

De bijbehorende conditioner, de Fondant Extentioniste, werkt vochtregulerend op de hoofdhuid, waardoor ook bijvoorbeeld schilfertjes zullen verdwijnen. Hiernaast zorgt de conditioner er voor dat de haarschubben goed sluiten en de lokken hierdoor glad worden (geen pluis) en gaan glanzen. De conditioner zorgt ervoor dat het haar zacht, soepel en gezond aanvoelt.

3. Masque Extentioniste 

Masque Extentioniste is een diep verzorgend en versterkend haarmasker. Dit haarmasker zorgt ervoor dat de beschadigde punten worden opgevuld en van binnenuit worden versterkt. Voor het beste resultaat breng je het masker aan op handdoekdroog haar. Laat het vervolgens 5 tot 10 minuten intrekken en spoel het daarna goed uit. 

4. Sérum Extentioniste

Sérum Extentioniste is een serum speciaal voor de hoofdhuid. Het versterkt en verzorgt het nieuwe haar. Door de hoofdhuid te verzorgen krijgen de haarzakjes een boost, waardoor het haar sneller zal gaan groeien. Het serum mag op nat en droog haar worden gebruikt en hoeft niet te worden uitgespoeld. Wel is het aan te raden om het serum even goed in te masseren. Het serum is geschikt voor alle haartypes en maakt de hoofdhuid niet vet.