In de spotlight: het Invisibobble haarelastiek!

Ben jij op zoek naar een haarelastiek dat je haar niet beschadigt én geen knik achterlaat na het dragen? Dan moet je de Invisibobble zeker eens proberen! Dit elastiek heeft een unieke vorm, die misschien nog wel het meest doet denken aan een telefoonsnoer. De vorm verdeelt de druk op het haar op een oneven manier, waardoor het geen duidelijke afdruk achter laat. 

Nooit meer hoofdpijn door het dragen van een elastiek

Heb jij vaak last van hoofdpijn tijdens het dragen van een haarelastiek? Geen zorgen, je bent niet de enige, maar vervelend is het wel. De Invisibobble voorkomt dit probleem, door dat de druk op het haar op een oneven manier wordt verdeeld. Bovendien heeft het elastiek door de unieke vorm een perfecte grip op het haar, zonder te trekken! 

De Invisibobble is vriendelijker voor het haar dan gewone elastiekjes. Ze bevatten geen metalen onderdelen, waardoor het haar niet wordt beschadigd. De Invisibobble is geschikt voor ieder haartype en staat ook nog eens gezellig om je arm! Voor welke kleur ga jij? 

Helemaal on trend met de sprunchie van Invisibobble

Scrunchies zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Ben jij helemaal verkocht aan je Invisibobble, maar wil je ook wel eens een scrunchie proberen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je: de spruchie

De basis van een sprunchie is een Invisibobble, maar dan verborgen onder een luxe laagje stof. En ondanks de stof verliest 'ie niet zijn perfecte grip. What's not to like?! Je shopt jouw nieuwe favoriete sprunchie hier!