5x de leukste herfstbestendige kapsels

Regen, storm, onweersbuien en hagel. Het lijkt niet op de houden. De Herfst is duidelijk begonnen en wát hebben we nu alweer heimwee naar de zomer. Beach waves, cocktails en zon. Heel veel zon. Back to reality; regen dus. Het regent pijpenstelen en de beach waves zijn dan ook ver te zoeken. Eén stap buiten de deur en je beachwaves veranderen in iets dat lijkt op doorweekte spaghetti sliertjes; dat kan natuurlijk niet. De beachwaves vervangen we dit najaar voor herfst- bestendige looks, waarmee jij elke storm in stijl trotseert! 

Messy braid: herfstbestendige kapsels | Haarimport
[bron]

1. De messy braid

Waarschijnlijk ken je ‘m wel; de messy braid! Deze look is makkelijk, snel én stylish. De naam zegt het al; de look is rommelig en daardoor perfect voor het trotseren van een storm. Je creëert deze look heel makkelijk door je haar lossig en laag in te vlechten. Zodra je haar is ingevlochten trek je aan de voorkant wat plukjes los en trek de je vlecht zelf iets losser uit elkaar. Nog even je hand door je haar voor de finishing touch; and your done!

Hoge paardenstaart: herfstbestendige kapsels | Haarimport
[bron]  

2. De hoge paardenstaart

Niets is makkelijker dan deze look; de hoge paardenstaart. Door je haar hoog en strak op je hoofd te binden voorkom je een pluizige look. Je paardenstaart zit strak op je hoofd, maar door de flexibiliteit van je haar oogt deze look nog steeds heel casual. Een tip is om je haar in te sprayen met salt spray. Dit geeft een speels effect en op deze manier creëer je toch nog de beachwaves in het najaar! 

Boxer braids: herfstbestendige kapsels | Haarimport
[bron]

3. Boxer braids

Een trend van het afgelopen jaar; de boxer braids! Met deze look trotseer je iedere storm en regenbui zonder dat je haar ook maar een beetje warrig oogt. Door je haar in te vlechten verbind je alle plukjes haar met elkaar waardoor er van losse plukken geen sprake is. Side note; voor deze look moet je wel iets meer tijd vrij maken, maar dan loop je er ook wel de hele dag stylish bij!  

Hoge knot: herfstbestendige kapsels | Haarimport
[bron

4. De knot

Onmisbaar in dit lijstje; de knot! Het grote voordeel van de knot is dat je ‘m duizend keer per dag opnieuw kan indraaien. Dus ben je helemaal verregent? Dan is dat geen probleem; even borstelen, indraaien en vastbinden op je hoofd. Easy peasy. Een snelle en makkelijke look!

Wetlook: herfstbestendige kapsels | Haarimport
[bron]

5. De wetlook

Natuuuurlijk; de wetlook! Er bestaat geen betere herfst-bestendige look dan de wetlook. Wanneer er regen met bakken uit de hemel komt vallen, is dat met deze look eigenlijk helemaal niet zo erg. De wetlook creëer je gemakkelijk met een soepele gel en een borstel; verdeel de gel over je haar en kam je haar strak naar achteren. That’s it! Je bent klaar om een storm-achtige herfstdag te trotseren.

Zou je meer tips & tricks willen ontvangen? Volg ons dan op Facebook en Instagram