5x haarverzorging tips voor na je vakantie

[bron headerafbeelding]

Jij uitgerust, je haar uitgeput. Kamp jij na je vakantie met droog, futloos en misschien zelfs groen haar? Voor jou is vakantie een moment van ontspanning, relaxen en ultiem chillen; maar je haar denkt daar anders over. Zon, zout water en een zwembad vol met chloor. Je haar heeft het zwaar te verduren gehad. Gelukkig hebben wij de ultieme zomertips om je haardos weer gezond en stralend te krijgen!

1. Groen haar - en nu? 

Misschien wel het meest voorkomende vakantieprobleem voor alle blondines. De meeste proberen op vakantie direct het welbekende recept; ketchup. Dit is een goede noodoplossing, maar werkt vaak niet geheel. Wij adviseren om je groene lokken vooral met rust te laten en bij thuiskomst één van onze salons te bezoeken. Onze kappers zullen de chloorresten verwijderen en vervolgens (als dat nodig is) een kleurspoeling aanbrengen om de kleur te neutraliseren.

2. ‘Me time’ een maskertje doet wonderen 

‘Me time’ is misschien wel het belangrijkste na je vakantie. Neem na je vakantie de tijd om je haar goed te verwennen met een voedend haarmasker; het beste is om s’avonds het masker in te masseren en deze de hele nacht te laten intrekken. Spoel het masker de volgende ochtend uit en je haar voelt weer zijdezacht aan. Het L’oreal serie expert solar sublime masker is speciaal ontwikkeld om je haar in de diepte te herstellen en voeden na blootstelling aan de zon.

 L’oreal serie expert solar sublime masker | Haarverzorging tips voor na je vakantie | Haarimport

[bron]

3. #Doeslief; martel je haar niet met elastiekjes 

Wees lief voor je haar; als je nog een paar dagen rust hebt voordat je weer aan de slag moet, zorg dan dat je je haar even helemaal met rust laat. Laat het lekker los hangen of ga voor een losse vlecht en gerbuik hiervoor de Invisibobble haarelastiekjesDit geeft je haar nog even de tijd om te herstellen. 

4. Persoonlijk en professioneel advies 

Blijft je haar een doffe en droge uitstraling hebben? Dan adviseren wij het om één van onze salons of winkels te bezoeken en het nodige advies te vragen. Onze professionele kappers geven je persoonlijk en passend advies. Benieuwd waar onze winkels en salons zich bevinden? Bekijk deze pagina en vind een winkel of salon bij jou in de buurt.

Fudge Sea Salt Spray | Gezonde Beach look | Haarverzorging voor na je vakantie | Haarimport

[bron]

5. Toch een ‘gezonde’ beachlook creëren? 

Eerlijk is eerlijk, je haar ziet er op vakantie altijd het beste uit; natuurlijke ‘beach waves’ door het zeewater en een rauwe look. Helaas is zoutwater niet heel gezond voor je haar. De Fudge Salt spray maakt het mogelijk om deze natuurlijke beachlook te creëren op een gezonde manier. De vloeibare spray bevat provitamine B en beschermt tegen UV-straling. Daarnaast waan je je na het gebruiken van deze spray ook meteen weer op het strand door de heerlijke mango kokosgeur.