Dit zijn ze: de mooiste haarkleuren voor de zomer!

Zoals je waarschijnlijk al wel gemerkt hebt, worden de dagen steeds een beetje warmer. De zomer in aantocht! Heb jij de zomer nog niet echt in je bol? Geloof ons, na het lezen van dit artikel zit 'ie dat wél. Vandaag vertellen we je namelijk alles over de trends op het gebied van haarkleuren in 2019! Blond, bruin of rood? Alles is mogelijk! 

Haarkleur trends zomer | Blond haar | Haarimport 

Blond, blonder, blondst 

Ga je voor blond? Probeer dan eens een licht blonde tint! Met je zongebruinde huid zal dit je vast en zeker onwijs goed staan. Oh en... Vergeet de kleurverschillen in je haar. Egaal blond over de gehele lengte is dé trend voor aankomende zomer! 
 
Pastel haar | Haarkleur trends zomer | Haarimport
 

Pastel tinten

En met pastel bedoelen we vooral roze! Je hoeft het niet meteen té gek te maken. Je kunt de kleur ook als het ware licht laten weven door je haar. Zo bereik je als het ware een ‘unicorn-effect’,  wat zeer gewaardeerd wordt in de zomer van 2019!
Bruin haar | Haartrends voor de zomer | Haarimport
 

Bruin haar

Ook voor de brunettes onder ons is een on trend look dit jaar dichtbij! Om jouw trotse gevoel als brunette te bewaren, maar tóch iets nieuws t4e doen, kun je ervoor keizen om wat lichte highlights in je haar te (laten) zetten. Zo behoud je over het algemeen jouw bruine kleur, maar heb je toch net weer een nieuwe look! 
Balayage haar | Haarkleur trends voor de zomer | Haarimport
 

Balayage

De trend die we deze zomer ook zeker terug zien, is de balayage-look. Balayage is een techniek waarbij een soort strepen in je haar worden aangebracht. Je coupe zal op subtiele wijze lichtere delen bevatten die perfect in elkaar overlopen in de lengtes. Dankzij deze techniek heb je nooit last van uitgroei, ideaal! Wat ook heel fijn is aan deze look, is dat hij voor iedere kleur haar mogelijk is.
 
Zo zie je maar weer, deze zomer is er voor ieder wat wils! Ben je toe aan iets nieuws voor de aankomende zomer, maar weet je niet helemaal wat jou goed zal staan? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar voor eerlijk advies!