Nieuw bij haarimport.nl zijn de kauwbare haarvitamines van SweetBunnyHare. Deze vegan hair vitamins hebben een natuurlijke smaak van bessen en zorgen voor mooi, glanzend haar. Nieuwsgierig? Hier meer over deze wondertabletten.

Sweet Bunny Hair Vitamins

Je levensstijl

Er zijn een aantal dingen die de gezondheid van je haar beïnvloeden. Factoren als stress , een minder gezond eetpatroon en je haar verven hebben invloed op de glans, elasticiteit en gezondheid van je haar.

 

De oplossing: Sweet Bunny Hare vitamine voor je haar

De Hair Vitamins van Sweet Bunny Hare zijn vegetarisch en bestaan uit 15 basis ingrediënten die beschadigd haar repareren en sterker maken. De kauwbare tabletten bevatten vitamine A, B5, B6, B12, C, D, E, Biotine, Pantotheenzuur, zink, jodium, choline, foliumzuur en inositol. Met name Biotine is een belangrijk ingrediënt en bevordert de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid en daarmee de haargroei.

 

SweetBunnyHare haar vitamines

 

Dosering:

Twee kauwtabletten per dag is genoeg voor mooi, glanzend en gezond haar.

 

Vegan Style

De haar vitaminepillen zijn 100% vegan. Sweet Bunny gebruikt vitamine D2 van planten. Verder zijn deze pillen glutenvrij, sojavrij en gelatinevrij.

Ben je al fan van de Sugarbearhair tabletten? Probeer dan deze vitaminepillen van SweetBunnyHare eens. De ingrediënten zijn hetzelfde!

 

Sweet Bunny Hare Vitamine voor haar - sfeer