Schoonheid op een Zen manier is perfecte balans, harmonie, discipline en controle. Oroluido™ is naar het oosten gereisd en heeft de speciale ingrediënten herontdekt die de essentie vormen van de nieuwe Orofluido Asia™ serie. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen en nauwkeurig gecombineerd met als doel het dagelijkse haarverzorgingsritueel te verrijken en te transformeren tot een moment van puur zintuiglijk welzijn.
De drie kostbare ingrediënten:
TSUBAKI OIL - Camelia olie, wordt gewonnen uit de zaden van de camelia Japonica, die in het zuiden van Japan voorkomt. Deze anti-verouderingsolie bevat beschermende, voedende en herstellende eigenschappen die samen zorgen dat het haar zijn soepelheid terugkrijgt. De olie stimuleert het beheersen van pluizig haar waardoor het haar zacht en handelbaar wordt en meer glanst.
BAMBOE EXTRACT - voedt het haar, maakt het sterker en beschermt tegen schadelijke omgevingsfactoren. Bamboe extract staat erom bekend de elasticiteit van het haar te verbeteren, ervoor te zorgen dat er meer vocht wordt vastgehouden en het haat te beschermen tegen antioxidanten.
RIJSTOLIE - wordt gewonnen uit de zemel van bruine rijst, het dunne maar harde buitenste vlies dat de korrel beschermt. Het geeft het haar en de huid een natuurlijke schoonheidsstimulans dankzij haar rijkheid aan antioxidanten, essentiële vetzuren en vitamine E en B. Het helpt om dode punten te voorkomen, verstertk en voedt de haarvezel en zorgt voor extra glans.


Fascinerende geur van fruit en bloemen
Orofluido Asia Zen Control bevat een aanlokkelijke geur die het evocatieve parfum van bloeidende camelia combineert met een zweempje zoetheid van fruit en u omringt als een weelderige en sensuele bries.
Top:Rode bessen, Mandarijn
Hart: Camelia , Witte bloemen
Basis: zachte karamel, Sandelhout, Amber


Orofluido Asia Zen Control is ontwikkeld voor vrouwen met droog, stug, breekbaar haar dat vooral onder vochtige omstandigheden pluist.