Blog_kapselsenhaartrendsherfst_2019/2020_001

 

Vandaag is officieel de herfst begonnen en daar gaat ons kappershart steeds een beetje harder van kloppen. Zéker deze herfst kunnen wij ons geluk niet op; de trends zijn deze herfst veelzijdiger en vernieuwender dan ooit. Ja, echt stuk voor stuk ontzettend tof! Van kapsels tot kleuren; wij nemen je mee door de nieuwste kapperstrends van de herfst 2019/2020!


Kapsels

 

‘Pit’ en ‘lef’ zijn de keywords van deze herfst. Je kapsel is een statement. Mini-pony’s, korte plukjes en strakke bob’s zijn de trends van 2019/2020. Een klein beetje ‘boyish’ zorgt voor net dat extra beetje verscheidenheid in je look. Deze herfst staat voor variatie en vernieuwing, let’s talk about it..

 

1. Pixie cuts


Hoe gaaf is deze look? Pixie cuts zijn de nieuwe trend en wij zijn fan! Het kapsel wordt omschreven als ‘boyish’, maar is juíst met een mini-pony en kleine plukjes rond de oren ‘heel vrouwelijk’. Zeg nou even eerlijk, hier is toch niets ‘boyish’ aan?

 

2. Bob- en lob kapsels


Ohja, en de bob- en lob kapsels niet te vergeten! Vorig jaar was het afknippen van je lange lokken tot een warrige bob dé trend van 2018, deze herfst blijf je de bob zien maar dan strakker! We gaan de blunt-bob tegemoet; een recht geknipte bob met een midden scheiding. Ga jij voor warrig of toch voor strak?

 

Blog_kapselsenhaartrendsherfst_2019/2020_002

 [bron]  [bron]


3. Pony’s


Laten we het nog even over pony’s hebben. Ze zijn er in verschillende lengtes; tot de wenkbrauwen, extreemkort of gordijnpony’s (schuin opgeknipte pony’s die overgaan in de lokken) maar met name de mini-pony’s zijn deze herfst een trend!

 

Blog_kapselsenhaartrendsherfst_2019/2020_003

 [bron]  [bron


Haarkleuren

 

Waar afgelopen voorjaar/zomer de pastelkleuren een enorme trend waren; is het opvallend dat komende herfst/winter de natuurlijke kleuren weer terugkomen. Natuurlijke-, warme- en zelfs voor rood haar de koele tinten komen deze herfst naar voren.

 

1. Bronde

 

Deze haarkleur is een échte mengelmoes. De kleur bestaat uit blond en/of bruin haar en een mengeling daarvan. Je creëert deze kleur door veel lowlights in verschillende kleuren aan te brengen en (donker) blond en/of bruin haar als ondertoon te houden. Zo lijkt de kleur soms blond en dan weer bruin.

 

2. Wheat blonde

 

Een mooie overgangskleur naar de koelere as-kleurige tinten in de winter is; wheat blonde of terwijl tarwe blond. Deze haarkleur wordt omschreven als een warme, boterachtige tint met gouden stroken. De perfecte blond-kleur voor het najaar!

 

Blog_kapselsenhaartrendsherfst_2019/2020_004

[bron]  [bron]

 

3. Warm bruin

 

Als je aan de herfst denkt is bruin toch wel één van de eerste kleuren die je te binnen schiet. Warm bruin bestaat uit donkere kleurhoogtes zoals hazelnoot, de lichte tinten bewaren we voor het voorjaar.

 

4. Cold red

 

Bij rood denk je gewoonlijk aan een warme kleur rood, maar ‘cold red’ gaat juist meer richting as rood. Ja, even wennen misschien; maar geloof ons; het is echt een prachtige kleur! 

 

Blog_kapselsenhaartrendsherfst_2019/2020_005

[bron]  [bron]