Chi stijltangen van het merk Farouk staan bekend om hun goede kwaliteit. De hoogwaardige keramische platen van een Chi stijltangen maken je kapsel perfect stijl en bovendien zacht en glanzend. Wanneer je zeker wilt zijn van een goede stijltang en het beste voor je haar, zijn Chi stijltangen een echte aanrader! Nu verkrijgbaar... Chi Stijltang Limited Edition Soft Touch Orange

Chi Stijltang Soft Touch

De Chi Stijltang Soft Touch Orange is voorzien van een soft-touch behuizing, hierdoor voelt het extra zacht aan. 
Chi Stijltang Soft Touch Orange is een professionele stijltang voorzien van de hoogste kwaliteit puur Keramiek. De stijltang verwarmt standaard tot 200 graden.
En wordt geleverd met een gratis hittebestendige siliconen matje, waar de stijltang op neergelegd kan worden als deze even niet gebruikt wordt. 
Keramisch materiaal zorgt voor een vochtregulerende warmte en een goede geleiding van de warmte. Ideaal om het haar te stylen en te krullen. Het haar droogt niet uit en zorgt ervoor dat het vocht in het haar behouden blijft. Het haar blijft optimaal verzorgd.

Extra tip voor gebruik van de stijltang

Gebruik vooraf altijd een hittebeschermend product.
Chi 44 Iron Guard
Chi Silk Infusion

Chi haarproducten kopen?

Naast de Chi stijltangen van Farouk vind je bij Haarimport.nl ook een groot aanbod Chi shampooChi conditioner en Chi haarstyling producten. Bekijk hier ons complete aanbod Chi Farouk producten.