Winkels

In ‘85/’86 startte Haarimport met de allereerste catalogus en wist al snel een groot aandeel van de markt aan zich te binden. Het bedrijf groeide gestaag. Zo kwamen er diverse winkels in Schiedam, Rotterdam, Naaldwijk en Vlaardingen.

Catalogus Haarimport 

Kapsalon en Kapperskollege

Ook startte het bedrijf een eigen kapsalon in Schiedam met de naam Kapsalon Profiel. En werd enige jaren geleden het Kapperskollege Vlaardingen gestart waar cursisten diverse kappersopleidingen, - trainingen en -cursussen kunnen volgen.

 

Haarimport.nl

Haarimport.nl startte op kleine schaal een website voordat zij in 2009 kozen voor een professioneel platform en hun internetverkopen zagen stijgen. Vandaag de dag is Haarimport.nl één van de grotere en meest succesvolle sites op het gebied van kappersproducten en -merken.

 

Elgoncosmetics.nl

Sinds dit jaar is daar de website www.elgoncosmetics.nl bijgekomen. Een website die zich richt op de verkoop van Elgon haarproducten. Via een inlog (alleen voor diegene die een KVK-nummer hebben) kunnen bedrijven hier snel en gemakkelijk hun Elgon producten bestellen.

Meer weten over elgoncosmetics.nl of het verkrijgen van een inlog voor deze site? Neem dan contact met ons op via info@elgoncosmetics.nl.