Ben je al maanden je lokken aan het laten groeien, maar heb je het idee dat er niks veranderd? Dan is de Kerastase Extentioniste lijn iets voor jou! Deze lijn zorgt er namelijk voor dat je haar met de juiste onderhoudsproducten in drie maanden tijd wel tot 4 cm langer groeit zonder beschadigde of gespleten punten!

Hoe werkt het?

De Kerastase Extentioniste lijn zit boordevol met voedende ingrediënten die het haar van zowel binnen als buiten versterken! De lijn belooft namelijk 99% minder vroegtijdige haarbreuk en 78% minder gespleten punten.

 Actieve ingrediënten en technologie

 Creatine: Dit is een aminozuur dat diep in het haar dringt, ter versterking van de interne structuur van de haarvezels.
 Ceramide: Versterkt de haarvezel, maakt glad en verzacht.
 Maleïnezuur: Zeer kleine deeltjes die doordringen in de haarvezel en hebben een stimulerend effect op de hoofdhuid.

De Resistance lijn van Kerastase zorgt er voor dat de inwendige structuur van haar dat snel de neiging heeft tot afbreken, aangepast en vernieuwd wordt. De producten zorgen er dus voor dat het haar van aanzet tot punten sterker wordt!

 

 

 

Bain Extentioniste 

De Bain Extentioniste is een versterkende shampoo die zorgt voor een zachte reiniging, waarbij het haar tijdens het wassen versterkt wordt. De shampoo mag dagelijks gebruikt worden, maar het is natuurlijk beter om een paar dagen tussen de wasbeurten in te laten. Zo wordt het haar niet te vaak gereinigd en dus onnodig ontdaan van de natuurlijke oliën. Gebruik tijdens  het wassen liever tweemaal een kleine hoeveelheid shampoo achter elkaar, in plaats van in één keer te veel shampoo. De shampoo doet namelijk tijdens de eerste keer wassen alleen reinigen en activeert tijdens de tweede keer de verzorgende functie.

 

 

 

Fondant Extentioniste

De bijbehorende conditioner, de Fondant Extentioniste, werkt vochtregulerend op de hoofdhuid, waardoor ook bijvoorbeeld schilfertjes zullen verdwijnen. Hiernaast zorgt de conditioner er voor dat de haarschubben goed sluiten en de lokken hierdoor glad worden (geen pluis) en gaan glanzen. De conditioner zorgt er voor dat het haar zacht, soepel en gezond aanvoelt.

 

 

 

Masque Extentioniste 

Masque Extentioniste is een diep verzorgend en versterkend haarmasker. Dit haarmasker zorgt er voor dat de beschadigde punten opgevuld en van binnenuit versterkt worden. Het masker moet aangebracht worden op handdoek droog haar en mag 5 tot 10 minuten intrekken. Daarna goed uitspoelen. 

 

 

 

Sérum Extentioniste

Sérum Extentioniste is een serum speciaal voor de hoofdhuid. Het versterkt en verzorgt het nieuwe haar. Door de hoofdhuid te verzorgen krijgen de haarzakjes een boost, waardoor het haar sneller zal gaan groeien. Het serum mag op nat en droog haar gebruikt worden en hoeft niet te worden uitgespoeld. Even goed inmasseren. Het serum is geschikt voor alle haartypes en maakt de hoofdhuid niet vet.