5x de mooiste mannenkapsels | Kapsel trends Haarimport

We hebben het vaak over de beste looks voor de lente, zomer, festivals, kort of lang haar. Maar de mannenkapsels zijn minstens net zo belangrijk! Als man denk je misschien dat je weinig verrassends kunt met jouw kapsel. In veel gevallen is het kort en weinig uitdagend. Maar niks is minder waar, want ook als man kun je flink uitpakken! Inspiratie nodig? Die hebben we voor je. Zie hier: de 5 mooiste mannenkapsels! Oh enneh, als vrouw natuurlijk ook hartstikke leuk om lekker bij weg te dromen. Welk kapsel zie jij wel zitten voor jouw vriend? ;-)buzz cut kapsel | trends voor mannenkapsels
[bron: muley.me]

1. De buzz cut

Dit kapsel is kort, korter, kortst. Als je last krijgt van dunner wordend haar, is dit kapsel ideaal. En natuurlijk is het ook heerlijk om een buzz cut te hebben in de zomer: lekker luchtig! Tip: ga niet zelf met de tondeuse aan de haal, maar laat dit aan een kapper of barbier over. Wil je de buzz cut een twist geven? Laat je haar dan aan de zijkant nog korter maken dan bovenop! 


Side part, de zijscheiding | Mooiste mannenkapsels | Kapsel inspiratie voor mannen

[bron: menswearstyle.co.uk]


2. De zijscheiding

Als je wat meer en dikker haar hebt, is dit het ultieme kapsel dat voor jou is weggelegd. Bovendien staat dit kapsel goed bij iedere gezichtsvorm! Dit kapsel ligt net boven de oren en vergt wel wat aandacht. Het zit niet elke ochtend als vanzelf helemaal goed. Een fijne wax kan dan wonderen doen om het goed in model te krijgen. 


Long top kapsel voor mannen

[bron: feedinspiration.com]


3. De Long Top

Ook dit kapsel is vooral geschikt voor mannen die gezegend zijn met een volle bos haar. Het grote voordeel van dit kapsel? Je hoeft niet vaak naar de kapper! Stilj het iedere ochtend met een pasta of klei en föhn je haar daarna om volume te creëren. Onze favoriet is de Schwarzkopf Osis Thrill, die het een stuk makkelijker maakt om je haar in vorm te krijgen! 


Crop hairstyle | Kapsels voor mannen

[bron: haircutinspiration.com]


4. De Crop

Ben jij geen ochtendmens en wil je 's morgens het liefst zo snel mogelijk de deur uit? Dan is de Crop perfect voor jou. Dit kapsel is namelijk zó makkelijk, dat je er bijna niets aan hoeft te doen. Gebruik 's morgens alleen een beetje klei om het te stylen en dan ben je al snel good to go. Wij raden de Clay Matte Pomade van Reuzel aan: een alom geprezen favoriet. Dit product geeft een flexibele styling met een matte finish. En wil je een beetje variëren? Ga dan eens voor een leuk kleurtje, zoals in het voorbeeld hierboven! 


Greaser Hairstyle | De Slick Back | Kapsels voor mannen

[bron: hairstyleonpoint.com]

 

5. Grease lightnin: de Slick Back

Gek op Grease, of in ieder geval de mooie kapsels uit de film? Let's go retro, ga voor de slick back! Dit kapsel is kort aan de zijkanten en achterkant, maar bovenop langer. Mét kuif uiteraard. De Slick Back werkt het beste voor dunner haar. Gebruik pasta in nat haar en haarlak om het in de juiste vorm te krijgen en te houden. Deze haarlak van Redken Brews houdt je haar de hele dag op zijn plek!