0 items
€0.00
You have no items in your shopping cart.

0

Call us between 10.00 and 16.00 via: +31 (0)10 426 8289

 

More Views

BabylissPro Argan Oil treatment 100ml

Quick Overview

BabylissPro Argan Oil treatment is een echte haarbehandeling. Het is een schoonheidelixer ( zonder alcohol ) die de cuticula glad maakt en snel in de haarvezel trekt. Het vangt het licht en reflecteert het aan het oppervlak van de haarvezel, waardoor het haar schitterend mooi wordt. Het houdt de haarvezel senueel zacht en luchtig en voorkomt pluizig haar.


De olie komt van de Arganboom ( de Argania Spinosa ) die alleen in het zuidwesten van Marokko voorkomt. Het is rijk aan Vitamine E en vetzuren, en staat er om bekend dat het droog en beschadigd haar verzorgt en herstelt, maar het wel soepel en licht houdt.


This product is currently out of stock

Regular Price: €12.95

Special Price €11.83

Details

BabylissPro Argan Oil treatment is a real treat her. It is a beauty elixir (without alcohol) that makes the cuticle smooth and quickly absorbed into the hair fiber. It captures the light and reflects it to the surface of the hair fiber, making the hair beautiful brilliant. It keeps the hair fiber senueel soft and airy, and prevents frizz.


Instructions: heat a few drops between your hands and apply to damp or dry hair.


The oil comes from the argan tree (Argania Spinosa the) found only in southwest Morocco. It is rich in Vitamin E and fatty acids, and is renowned for the care of dry and damaged hair and restores, but keep it smooth and light.

Additional Information

EAN 74108236579
Inhoud 100ml
Serie Geen
Merk Babyliss
© 2018 Haarimport.nl. All Rights Reserved.